Trouwen in het buitenland prijzenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Benieuwd naar de trouwen in het buitenland prijzen? Als je wilt trouwen in het buitenland en je hebt een relatief klein budget kan het team van Wedding International jullie verder helpen. Het is namelijk zeer goed mogelijk om met een relatief klein budget te trouwen op bijvoorbeeld Mallorca of Ibiza.

De wedding assistants van Wedding International kunnen dit namelijk voor jullie realiseren. De afgelopen jaren zijn Mallorca en Ibiza uitgegroeid tot zeer populaire huwelijks bestemmingen. Je kunt zelf uiteraard bepalen of je met een kleine kring mensen of met al je familie en vrienden wilt vieren. Wij begrijpen dat iedere bruiloft uniek is en zullen ten alle tijden maatwerk leveren om jullie droombruiloft te laten uitkomen

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kan Wedding International voor je betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De assistants van Wedding International plannen je volledige bruiloft op Mallorca of Ibiza. Zo werken wij samen met vaste partners op beide eilanden waardoor er vrijwel niet fout kan gaan. Daarnaast zullen de wedding assistants ook zelf op de dag aanwezig zijn om de dag zelf te begeleiden. Maar hoe gaat alles nu in zijn werk?

Samen in een persoonlijk gesprek worden je eisen en wensen besproken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden. Aan dit concept zal de eerste planning en kostenplaatje gehangen worden en na akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Mallorca of Ibiza beginnen.Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Indien je de actuele trouwen in het buitenland prijzen wilt weten aarzel niet en neem gerust contact met ons op, het team staat klaar om alle wensen ter behoeve jullie droombruiloft uit te laten komen!

Wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek aan welke kosten je moet denken en wat wij voor je kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht