Trouwen in het buitenland papieren


Trouwen op Mallorca of Ibiza


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Het is bijna zover; jullie zijn van plan om te gaan trouwen. Nadat jullie besloten hebben om te gaan trouwen, moet er nog veel geregeld worden. Lijkt het jullie bijvoorbeeld leuk om in het buitenland te trouwen?

In dit geval ben je bij Wedding International aan het juiste adres. Wij verzorgen bruiloften in het buitenland. Het kan fantastisch zijn om in het buitenland te trouwen, al helemaal als je ervoor kiest om aan het strand te trouwen.

Denk bijvoorbeeld maar aan eilanden zoals Ibiza en Mallorca. Dit zijn eilanden waar jaarlijks veel Nederlanders trouwen. Bij Wedding International kunnen wij zo een bruiloft voor je regelen.

Overigens hoef je er niet bang voor te zijn dat jouw bruiloft een standaardprocedure is, bij Wedding International vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Wij helpen je gedurende het hele proces, van het regelen van de locatie tot aan het aanvragen van de trouwen in het buitenland papieren.

Trouwen op het strand in Spanje

Onze persoonlijke aanpak


Trouwen op het strand in Spanje

Als je gaat trouwen, is een uniek feest natuurlijk wel zo leuk. Jullie dag is immers erg bijzonder. De meeste mensen vinden hun trouwdag een van de belangrijkste dagen in hun leven.

Vind jij het belangrijk dat je in de toekomst nog met veel plezier op je trouwdag kunt terugkijken? In dit geval raden we je aan om deze dag samen met ons in te plannen. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoe jouw bruiloft eruit komt te zien.

Echter, kunnen onze specialisten je wel helpen met het realiseren hiervan. Bovendien kunnen we je altijd adviseren, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jullie iets vergeten.

Wij gaan graag met je in gesprek, zodat je op de hoogte bent van wat wij allemaal voor je kunnen regelen. Voor trouwen in het buitenland, zijn papieren nodig. Het verkrijgen van de juiste papieren is niet altijd even eenvoudig en het proces verschilt per situatie. Voor Wedding International vormt dit echter geen probleem. Wij helpen je graag bij het verzorgen van de papieren.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wat wordt er geregeld naast de trouwen in het buitenland papieren?

Naast dat je voor trouwen in het buitenland papieren nodig hebt, moet er natuurlijk nog meer geregeld worden voor een mooie bruiloft. Er zijn een hoop verschillende zaken die je vooraf op orde moet hebben.

Je kunt de bruiloft niet zomaar even overdoen. Om deze reden is het belangrijk dat de bruiloft gelijk een succes wordt. Wij zorgen ervoor dat je trouwdag de mooiste dag van je leven wordt. Om hier zeker van te zijn, bespreken we vooraf alle wensen. Daarnaast maken we gebruik van ons brede netwerk in de regio, zodat je zeker kunt zijn van een prachtige locatie en de beste muziek.

Vraag jij je af wat er allemaal geregeld moet worden? Wij helpen je graag verder. Zodra je contact met ons opneemt, komen onze specialisten direct in actie. Bij Wedding International zijn we in staat om de trouwdag op de juiste manier te organiseren. Je hoeft je met ons nog geen moment zorgen te maken over de dag van je leven.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht