Trouwen in het buitenland op het strandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Kan het nog idyllischer dan trouwen op het strand in het buitenland? Stel je het eens voor. Daar sta je dan, op het strand met je tenen in het fijne zand, samen met je geliefde, klaar om samen de grote stap te zetten.

Je liefste familieleden zijn er uiteraard bij om met jullie dit moment te beleven. Ook je beste vrienden ontbreken vanzelfsprekend niet. Aan de strakblauwe hemel schijnt de zon, een lichte bries brengt verkoeling in het zalig warme weer en achter je hoor je de zee ruisen. Mooier kan je het je toch niet voorstellen?

Wedding International maakt trouwen op het strand in het buitenland mogelijk
Bij Wedding International hebben we alles in huis om dit exotische idee helemaal waarheid te laten worden. Doordat we werken met Nederlandse partnerbedrijven kan je al je wensen, hoe klein ook, uitvoerig doorspreken.

Met je eigen Wedding Assistent en ook alle andere partijen persoonlijk. Dat persoonlijke contact, daar staan we op, want het is juist die persoonlijke touch waar het voor ons om draait en waar we onze meerwaarde creëren. Bovendien verloopt alles in het Nederlands.

Zodat alles voor iedereen helemaal duidelijk is. Door deze manier van werken laten we niets aan het toeval over en kan jij erop rekenen dat alles helemaal in orde komt. De ultieme beleving van trouwen aan het strand in het buitenland is nu eenmaal onze prioriteit.

Trouwen aan het strand in Beach-style

Zie je het wel zitten om het ultieme beach-gevoel te beleven tijdens je bruiloft? Bij Wedding International weten we maar al te goed wat de ingrediënten zijn om je deze vibe te laten ervaren. Allereerst nemen we er onze tijd voor. In de de bruidsarrangementen zitten namelijk 2 overnachtingen voor jou en je gasten, alsook het vervoer voor iedereen.

Trouwens ook bij het organiseren van de vliegtickets staan we je met raad en daad bij. Eenmaal aangekomen gebeurt alles in vakantiemodus, dus geen gehaast of stress. Alles staat in het teken van onbezorgd genieten van je trouwfeest. Drie dagen genieten van een droombruiloft.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen aan het strand: sprookjes bestaan nog

Wat dacht je je van een zomerse trouwceremonie op het strand van Ibiza, waarbij het zeewater bijna je voeten raakt. Iedereen is gekleed in luchtige maar klassevolle zomerstijl zoals linnen hemden en vrolijke zomerjurkjes.

Een zorgvuldig door jou uitgekozen groep van mensen die jou het meest dierbaar zijn, zit op de witte stoelen in het zand, relaxed maar met een tikje prettige spanning over wat er te gebeuren staat. In deze heerlijk ontspannen sfeer geven jullie elkaar het ja-woord en beloof je samen verder te gaan.

Trouwen aan het strand: de mooiste trouwfoto’s

Na het ceremoniële deel op het strand blijf je in deze strand- en vakantiesfeer. De mooiste herinneringen voor later maak je tijdens een fotosessie op het strand, verzorgd door de Nederlandse fotograaf die je al kent van persoonlijke gesprekken in Nederland.

Schoenen uit, broekspijpen een beetje opgerold, onbezorgd pootjebadend in het warme zeewater van de Middellandse Zee. Ongetwijfeld levert deze achtergrond de mooiste kiekjes op, dus reken maar dat je je die ontspannen momenten jaren later nog zult herinneren.

Trouwen op het strand met een cocktail de hand

Stijve receptie en saai handjes schudden? Niet op jouw bruiloft! Trouwen op het strand in het buitenland betekent vakantiegevoel voor iedereen. Ook voor je gasten, degenen met wie jij deze belangrijke dag wilt vieren.

Trouwen aan het strand in het buitenland staat voor een zorgeloze receptie met een cocktail in de hand, zomerse tapas en misschien hippe beats van muziek die je zelf hebt uitgekozen, al dan niet door een DJ live gedraaid. Saai en stijf? Allesbehalve!

Op het strand in het buitenland trouwen is puur genieten

Bij het inzetten van de schemering vloeit ook de receptie bijna ongemerkt en op een natuurlijke manier over in het diner. Kies je hier voor een Beach barbecue met een ongedwongen walking diner of ga je voor een luxe meergangen diner met alles erop en eraan? Op deze exotische plek aan het strand kan het allemaal en kies je de formule die het best bij jullie past.Trouwen op het strand in het buitenland is feesten aan de zee

Wanneer de avond is gevallen barst het feest los, jullie huwelijksfeest. Samen met de mensen die voor jullie het meest betekenen dans je tot in de vroege uurtjes. Chille beats, je eigen favoriete nummers al dan niet gemixt door een live DJ, alles verloopt in een relaxte sfeer aan de zee.

Het heerlijke klimaat dat ook ‘s nachts nog zorgt voor zachte temperaturen, doet op zijn manier ook volop mee om van jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken.

En ook na die weergaloze party is het nog volop nagenieten. In het driedaagse bruidsarrangement zit namelijk nog een tweede overnachting, waardoor je de volgende dag aan het ontbijt nog met iedereen kunt napraten en nagenieten. Zo sluit je alles nog maar eens in schoonheid af.

Iedereen geniet bij het trouwen aan het strand in het buitenland, ook jij zelf
Een veelgehoorde uitspraak is dat de trouwdag langs de bruid en bruidegom heen is gegaan of dat ze er te weinig echt goed van herinneren doordat ze ‘geleefd’ werden.

Bij Wedding International willen we absoluut dat gevoel voorkomen en doen we er alles aan om iedereen, in het bijzonder ook de bruid en bruidegom, zorgeloos en intens te laten genieten van hun dag. Dat doen we door het huwelijkskoppel compleet te ‘ontzorgen’.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alle mogelijke stress omtrent de ceremonie, de receptie, het diner en het feest kunnen wegnemen en er een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Een sprookjesachtig huwelijk: wij geloven er absoluut in

Wil jij ook een sprookjeshuwelijk beleven? Zie je trouwen op het strand in het buitenland helemaal zitten? Wij van Wedding International helpen je graag om dit voor elkaar te krijgen.

Wij geloven dan ook rotsvast dat met onze pareltjes van locaties op zonovergoten eilanden, onze 101 mogelijkheden en ideeën en last but not least onze deskundigheid en ervaring, we jouw mooiste dag magisch kunnen maken.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht