Trouwen in het buitenland ondertrouwVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil jij trouwen in het buitenland? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Bij Wedding Internationaal weten we namelijk alles van trouwen in het buitenland.

Er zijn namelijk nog een hoop dingen die zullen moeten gebeuren voordat jij daadwerkelijk kunt genieten van de dag van jouw leven. Voordat je mag trouwen zal je namelijk eerst in ondertrouw moeten.

Vraag jij je af wat dit inhoudt? Dan lichten wij dit graag voor je toe! In ondertrouw gaan betekent namelijk dat je aan de gemeente moet doorgeven dat jullie gaan trouwen, niets meer en niets minder.

Dit bestaat uit het doen van een aangifte bij de ambtenaar van burgerlijke stand waarin je aangeeft wat de huwelijksdatum en de tijd is. Verder geef je aan welke naam jullie aannemen.

Dit is een kleine moeite, echter zal je er wel voor moeten zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Mocht jij hier meer over willen weten, lees dan vooral de volgende alinea’s.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Melding voorgenomen huwelijk


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De term ‘trouwen in het buitenland ondertrouw’ wordt anno 2019 vrijwel niet meer gebruikt. De term ‘trouwen in het buitenland ondertrouw’ is namelijk vervangen door ‘melding voorgenomen huwelijk in het buitenland’.

Deze term klinkt niet echt bepaald romantisch, echter is dit het ook zeker niet. Dit is namelijk niets meer en niets minder dan het feitelijke huwelijk. Je vult de benodigde documenten in en je zult jezelf moeten legitimeren.

Echter zou je er zelf wel voor kunnen zorgen dat ook dit romantisch wordt. In plaats van het alleen maar invullen van de formulieren kan je hier natuurlijk ook een prachtige dag van maken. Je zult alleen wel goed moeten weten wat ondertrouw (zo noemen we het maar even) precies inhoudt, hierna kan je er uiteraard ook een feestje organiseren.Belangrijke documenten

In ondertrouw gaan is iets dat je niet even snel moet doen. Er zijn namelijk genoeg zaken waar je van tevoren even goed over na zult moeten denken. Buiten dat is het wel zo handig als je van tevoren al in het bezit bent van bepaalde documenten, niet te verstaan, belangrijke documenten. Het uitzoeken van onderstaande punten voordat je het formulier invult is dan ook een pré.

Zo zal je zoals al eerder vermeld is, moeten weten welke naam jullie aan gaan nemen. Buiten dat zal je ook goed moeten weten wie jullie getuigen worden en zal je een kopie of een foto van het legitimatiebewijs mee moeten nemen.

Andere belangrijke punten zijn het doorgeven van de trouwlocatie en de trouwdatum. Heb jij een vorig huwelijk gehad? Dan zal je de gegevens van het vorige huwelijk door moeten geven.

Denk hierbij aan de naam van je ex partner en de datum van het huwelijk. Heb je kinderen uit je huidige of uit een vorige relatie? Dan zal je dit ook even door moeten geven. Heb je dit allemaal gedaan? Dan is het tijd om naar de dag van je leven toe te werken.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht