Trouwen in het buitenland met zijn tweeënVRAAG EEN OFFERTE AAN

Willen jullie trouwen in het buitenland met zijn tweeën? Dat is zeker mogelijk! Wedding International organiseert namelijk complete bruiloften op Mallorca en Spanje voor Nederlandse bruidsparen met vrienden en familie al vanaf 10 personen!

Wat dacht je van het prachtige eiland Mallorca en met zijn wuivende palmbomen en witte stranden. Het is natuurlijk de perfecte locatie voor een romantische en intieme bruiloft.

Over de hele wereld zijn Mallorca en Ibiza zeer populaire locaties om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Mallorca kunt houden samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk met bijna niets, want de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Je zult wel rekening moeten houden met het feit dat het een ceremoniële bruiloft betreft. Zo zet je in Nederland ook jullie handtekening zodat het wettelijk ook goed geregeld is. Veelal is dit zelfs kosteloos op maandag of dinsdagmorgen (dit varieert per gemeente)

Je kan er voor kiezen om van tevoren in Nederland het wettelijk vast te laten leggen met alleen de getuigen en op Mallorca of Ibiza het ceremoniële gedeelte van je bruiloft houden, dit is dan ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Mallorca of Ibiza de ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te trouwen net wat jullie prettig vinden.Neem vandaag nog contact met ons op

Zou je meer willen weten over trouwen in het buitenland met zijn tweeën? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht