Trouwen in het buitenland goedkoopVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland goedkoop, is dat eigenlijk wel mogelijk? Dit is zo’n vraag die wij veel voorbij zien komen. Het antwoord hierop is simpel, als je in het buitenland wilt trouwen ben je zeker niet meer kwijt dan in Nederland. Dit met reden dat je in het buitenland vaak met een kleinere groep bent.

Ibiza en Mallorca zijn allebei plekken die zeer in trek zijn om te trouwen, maar toch zijn er veel mensen die nog steeds denken dat het ontzettend duur is om op deze plekken te trouwen. Wedding International biedt bruiloften op Mallorca en Ibiza aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zal je zeker rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk met niets, want de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Indien je op Ibiza of Mallorca wilt trouwen zou je wel rekening mee moeten houden dat het een ceremoniële bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont voordat je op Ibiza of Mallorca de ceremonie houdt.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Mallorca het ceremoniële gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza of Mallorca ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Kom in gesprek met ons

Willen jullie weten wat de Wedding Assistants van Wedding International voor jullie kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een persoonlijk gesprek aan!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht