Trouwen in het buitenland geldigVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland geldig? Wil je graag in Nederland voor de wet trouwen en dan in het buitenland een ceremoniƫle bruiloft houden? Dan kun je stoppen met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Het prachtige eiland Mallorca en Ibiza is met zijn wuivende palmbomen en witte stranden de perfecte locatie voor een romantische en intieme bruiloft. Mallorca en Ibiza zijn over de hele wereld zeer populaire locaties om te trouwen.

De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Mallorca of ibiza kunt houden samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor je droombruiloft. Je zult echter wel rekening moeten houden met een ceremoniƫle bruiloft, want in Spanje kun je als buitenlander helaas niet voor de wet of voor de kerk trouwen.

Je kunt daarom het beste in Nederland eerst in de ondertrouw gaan en later op het eiland Mallorca of Ibiza trouwen. Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om eerst in het buitenland te trouwen en later in Nederland voor de wet.Huwelijksceremonie op Mallorca of Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Als je het huwelijk op Mallorca of Ibiza wilt houden, dan kun je het beste contact opnemen met de Wedding Assistants van Wedding International. Dus waar wacht je nog op? Laat uw gegevens achter om jouw droomhuwelijk op Mallorca of Ibiza in werking te zetten!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht