Trouwen in het buitenland en huwelijkse voorwaardenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland en huwelijkse voorwaarden? Hoe zit dat nu precies en is dat eigenlijk wel mogelijk. Het is zeker mogelijk om in het buitenland te trouwen onder huwelijkse voorwaarden.

Het kan vaak op twee manieren, maar de beste manier is toch vaak om voor de wet al in Nederland te trouwen en later in het buitenland een ceremoniƫle bruiloft te houden. Hierdoor hoef je eigenlijk niet zoveel te regelen, behalve natuurlijk de bruiloft zelf. Maar daarvoor kun je onze hulp natuurlijk inschakelen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Eenvoudig in het buitenland trouwen

Het lijkt misschien allemaal ingewikkeld, maar Wedding International ontzorgt jullie compleet van a tot z en niets is ons te gek omtrent trouwen in het buitenland trouwen op zowel Mallorca als Ibiza. Onze Wedding Assistants zullen samen met jullie gaan zitten in een persoonlijk gesprek en hierin bespreken al jullie eisen en wensen.

Daarna zal er vanuit ons een prijsopgave gemaakt worden samen met een globale planning. Indien akkoord zullen wij er alles aan doen dat u en uw partner jullie droombruiloft kunnen houden in het buitenland.

Dus waar wachten jullie eigenlijk nog op? Vraag vandaag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan voor meer informatie!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht