Trouwen in het buitenland arrangementVRAAG EEN OFFERTE AAN

Ben je op zoek naar een compleet en geweldig trouwen in het buitenland arrangement?
Wedding International biedt complete op maat gemaakte arrangementen aan en organiseert bruiloften op de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca. Zij zorgen ervoor dat aan de hand van jullie wensen en budget kunt trouwen in het buitenland.

Veel toekomstige bruidsparen weten dat de Spaanse eilanden zoals Mallorca en Ibiza zeer in trek zijn wat betreft trouwlocatie. Maar toch vaak bang dat je diepe zakken moet hebben om in het buitenland te kunnen trouwen. Echter kan je met ongeveer hetzelfde budget ook kiezen om je droomhuwelijk te realiseren op Ibiza of Mallorca.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk met niets, want de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie op het eiland. Indien je op Ibiza of Mallorca wilt trouwen zou je wel rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont voordat je op Ibiza of Mallorca de ceremonie houdt.

Uiteraard voeren wij op het eiland de ceremonie uit zoals jullie het wensen, zo hebben wij een Nederlandse trouwambtenaar in dienst waarmee je alle wensen kan doornemen en tevens op de Ibiza of Mallorca aanwezig is.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Mallorca het ceremoniƫle gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Mallorca ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Vraag meer informatie op voor trouwen in het buitenland arrangement

Als je meer wilt weten over ons trouwen in het buitenland arrangement, aarzel niet en neem gerust contact met ons op, het team staat klaar om alle wensen ter behoeve jullie droombruiloft uit te laten komen!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht