Trouwen in buitenland zelf regelenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in buitenland zelf regelen, wat zul je dan precies moeten regelen? Het is een vraag die veel voorkomt bij bruidsparen die interesse hebben om in het buitenland te trouwen. Nu geeft de website van de Rijksoverheid misschien wel wat informatie, maar erg duidelijk is het ook weer niet.

Trouwen in het buitenland is namelijk veel meer dan alleen een trouwjurk inpakken, vliegen naar je bestemming en elkaar het Ja-woord geven toch? Was dit maar zo, want in het buitenland gelden er andere regels dan in Nederland. Maar welke stappen zul je nu moeten ondernemen?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Simpele oplossing voor trouwen in buitenland zelf regelen


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De meeste simpele oplossing is om een ceremoniƫle bruiloft te houden in het buitenland. Je zult dan geen rekening te houden met de regels in het buitenland of een traject in te gaan, maar kun je al voor de wet in Nederland trouwen.

En dat is precies wat Wedding International jullie kan aanbieden. Wij organiseren bruiloften op Ibiza en Mallorca voor Nederlandse bruidsparen. Alles wordt vanuit Nederland gepland en op de dag zelf zal er altijd een wedding assistant aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij precies voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen jullie graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht