Trouwen Ibiza villaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je op Ibiza in of rondom een villa trouwen? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen, want wij zijn gespecialiseerd in het plannen en organiseren van bruiloften op Mallorca en Ibiza.

Zo plannen en organiseren wij bruiloften vanuit Nederland en laten wij jullie dromen uitkomen op de mooiste eilanden van Spanje; Mallorca en Ibiza.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze wedding assistants plannen uw bruiloft vanuit Nederland. Samen in een persoonlijk gesprek zullen we samen jullie wensen en eisen bespreken. Vanuit dit gesprek zal er dan een globale offerte op maat uitgebracht worden.

Aan de offerte akkoord is zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren!2 a 3 maanden voor de bruiloft krijgen jullie een complete uitgewerkte overeenkomst waar alles tot in de puntjes instaat om niets aan het toeval over te laten zodat jullie een onbezorgde bruiloft hebben op Ibiza.Neem contact met ons op voor trouwen in een Ibiza villa

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het trouwen op Ibiza? Dan is het verstandig dat je contact met één van onze wedding assistants. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht