Trouwen Ibiza stijlVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je trouwen in Ibiza stijl? Dan kun je dat natuurlijk alleen echt op Ibiza! Maar trouwen op Ibiza is toch erg duur? Dan is het maar goed dat je op onze website terecht bent gekomen. Het is namelijk mogelijk om te trouwen langs de witte stranden van Ibiza in het gezelschap van je vrienden en familie tegen een zeer betaalbaar tarief.

Onze Wedding Assistants kunnen ervoor zorgen dat je bruiloft op Ibiza met al je familie en vrienden gehouden kan worden. Wat veel mensen niet weten is dat Ibiza hét feesteiland van Europa is en daarom ook bij uitstek de perfecte plek om je bruiloft te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijk gesprek samen bespreken wij jullie eisen en wensen en uit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren.Neem contact met ons op voor trouwen op Ibiza

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht