Trouwen Ibiza kosten


Voor ieder budget een passende oplossing


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u graag een heldere kostenindicatie omtrent trouwen op Ibiza? Wedding International is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften op zowel Ibiza als Mallorca en werkt met vaste once in a life time locaties die allen op deze website te vinden zijn met vele foto’s van ieder locatie om zo een goed beeld te krijgen.

Zelf organiseren kan wat uitdagingen met zich meebrengen. Wellicht kent u het eiland zelf niet en even een aantal keer er naartoe vliegen om  alles goed te organiseren kost veel tijd en geld. Daarnaast is er ook nog een taalbarrière en cultuurverschil. Wij zijn een Nederlands bedrijf met veelal Nederlandse partners waarmee u een gesprek heeft in Nederland. Dit geeft net dat extra stukje zekerheid en rust op uw bruiloft. Bij ons wordt de mooiste dag van je leven tot in de puntjes georganiseerd en kunnen u in vrijwel alles ontzorgen.

strandfoto - Endless view

Wat kunt u van Wedding International verwachten?


Ceremonie ibiza beach2

Bij Wedding International organiseren en plannen wij uw bruiloft gewoon vanuit Nederland. Zo bespreken we in een persoonlijk gesprek precies uw wensen en eisen en dit wordt dan ook tot een concept bruiloft uitgewerkt.
Aan het concept zal een eerste globale begroting en planning gehangen en na een akkoord kunnen we uw bruiloft gaan organiseren. U kunt uit verschillende locaties op Ibiza kiezen waar u kunt trouwen. U kunt deze locaties bekijken onder het kopje “locaties”.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor trouwen Ibiza kosten

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht