Trouwen Ibiza kosten


Voor elk budget beschikbaar


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u graag een heldere kostenindicatie omtrent trouwen op Ibiza. Weding International is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften op Ibiza en Mallorca. 

Zelf organiseren kan wat moeilijkheden met zich meebrengen. Wellicht kent u het eiland zelf niet en u kunt zelf ook nergens even langsrijden om iets te bekijken. Daarnaast wordt er ook nog een vreemde taal gesproken. Bij ons wordt uw mooiste dag van je leven tot in de puntjes georganiseerd.

strandfoto - Endless view

Wat kunt u van Wedding International verwachten?


Ceremonie ibiza beach2

Bij Wedding International organiseren en plannen wij uw bruiloft gewoon vanuit Nederland. Zo bespreken we in een persoonlijk gesprek precies uw wensen en eisen en dit wordt dan ook tot een concept bruiloft uitgewerkt.
Aan het concept zal een eerste globale begroting en planning gehangen en na een akkoord kunnen we uw bruiloft gaan organiseren. U kunt uit verschillende locaties op Ibiza kiezen waar u kunt trouwen. U kunt deze locaties bekijken onder het kopje “locaties”.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor trouwen Ibiza kosten

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht