Trouwen hotel IbizaVRAAG EEN OFFERTE AANTrouwen op Ibiza is een droom voor velen en het is belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gepland en geregeld, om stress gedurende deze prachtige dag te voorkomen.

Daarom bieden wij van Wedding International jou een droomhuwelijk op Ibiza en zorgen wij dat alle puzzelstukjes keurig in elkaar zullen vallen. Of je nou wilt trouwen in hotel Ibiza of op het strand, alles is bij ons mogelijk!

We hebben allerlei contacten en partners op Ibiza, waardoor wij jou de beste prijzen kunnen bieden! We vinden het belangrijk dat jij de dag van je leven hebt en daarom zorgen we dat we een persoonlijk gesprek met je hebben om te kijken wat jullie dromen zijn en hoe de bruiloft eruit moet gaan zien.

Zo kunnen we samen bepalen welke locatie het beste bij jullie zal passen en hoe jullie dit allemaal voor je zien. Hierdoor kunnen wij de perfecte bruiloft me je samenstellen en ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt!

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet ik rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wanneer je gaat trouwen op Ibiza is de eerste vraag waar je wilt gaan trouwen op Ibiza. Kies je voor een bijzondere bruiloft op het strand, of kies je liever voor een Domestic Ibiza style bruiloft? We hebben drie verschillende locaties op Ibiza waar we goed contact mee hebben.

Hierdoor kunnen we je gemakkelijk helpen bij het vinden van een geschikte locatie.

Domestic Ibiza Style

In het binnenland van Ibiza vind je een sprookjesachtige locatie die helemaal is ingericht voor een bruiloft, van begin tot eind. Je vindt er prachtige plekjes voor de ceremonie en een heuse danszaal voor het diner en het feest.

Deze locatie bevindt zich in de bergen en kijkt prachtig uit over het Mediterrane landschap. Een ware droomlocatie voor mensen die houden van natuur en een Domestic Ibiza Style. Veel van de ingrediënten die worden geserveerd bij het diner, worden van eigen land gehaald op deze locatie en dat geeft jouw bruiloft een echte Ibiza feel.

Ibiza Beach Style

Voor de mensen die een Ibiza bruiloft toch echt het liefste op een strand vieren, is de Ibiza Beach Style dé perfecte locatie. Deze locatie is een hippe Beachclub die voorzien is van alle nodige elementen van een echte Ibiza wedding.

Denk hierbij aan een privé strand met trouwlocatie, een prachtige diner ruimte en natuurlijk een goede feestzaal.Of je nou wilt feesten of tot diep in de nacht over het strand wilt wandelen, alles is mogelijk bij deze schitterende locatie!Trouwen hotel Ibiza

Natuurlijk kun je zelf ook een geschikte locatie aandragen wanneer je een favoriet gevonden hebt. Dit kan ook een hotel Ibiza zijn. Onze Sunset Ibiza locatie is een prachtig hotel aan de zee met een van de meest schilderachtige en romantische zonsondergangen van de wereld!

Vanuit de hoger gelegen diner zaal kijk je uit over de zee, de natuur en de zonsondergang. De bruiloft zelf vindt plaats op het strand en kan op allerlei manieren worden ingevuld. Ook kan het bruidspaar op deze locatie een spectaculaire wijze arriveren met een boot!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht