Trouwen in het buitenland voor de wetVRAAG EEN OFFERTE AAN

Waarom zou je in Nederland trouwen, als je in het buitenland zoals Spanje altijd verzekerd bent van een strakke blauwe lucht en veel zon? Voor veel bruidsparen een goede reden om te gaan trouwen in het buitenland voor de wet. Maar kan dit eigenlijk wel?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen in het buitenland voor de wet door Wedding International


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Jullie kunnen trouwen in het buitenland voor de wet indien je van Spaanse komaf bent of hier woont en ingeschreven staat. Als Nederlander betreft het een ceremonieel huwelijk met als je wilt een Nederlandse trouwambtenaar die jullie in het echt verbindt op het Spaanse eiland,. Maar wat kunnen wij voor u betekenen?

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droom dag te begeleiden.Neem contact met ons op voor trouwen in het buitenland

Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden. Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op Mallorca of Ibiza van start gaan. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht