Trouwen op Ibiza ervaringenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland huwelijkse voorwaarden; voor velen een ongelukkige combinatie en dat komt omdat er gewoonweg weinig duidelijk over is. Ja, op de website van de Rijksoverheid kun je informatie vinden hierover, maar erg duidelijk is dit ook weer niet.

Want trouwen in het buitenland is veel meer dan alleen je trouwjurk inpakken, de zon tegemoet vliegen en het ja-woord geven. Zo gelden er in het buitenland nu eenmaal andere regels en het huwelijk zal natuurlijk ook in Nederland erkend moeten worden. Welke stappen moet je eventueel ondernemen?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Buitenlandse bruiloft; het stappenplan


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

In Nederland zijn er veel buitenlandse ambassades gevestigd en hierdoor is de kans ook groot dat het land van jouw keuze in Nederland ook een diplomatieke vestiging heeft. Zij kunnen je meer vertellen over de regels voor het huwelijk in dit land. De regels zullen vooral invloed hebben op:

De documenten die jullie nodig hebben voor het sluiten van een huwelijk. Hierbij moet je denken aan uittreksel uit het geboorteregister, verklaring dat je ongehuwd/gescheiden bent etc.
Of jullie in ondertrouw moeten gaan of een trouwvergunning nodig hebben
Of jullie een trouwboekje krijgen na de plechtigheidKan het niet makkelijker?

Ja, dat kan zeker! Je kunt ervoor kiezen om in Nederland al voor de wet te kiezen op een maandagochtend en in bijvoorbeeld Spanje een ceremoniƫle bruiloft houden. Hierdoor hoef je niet van te voren een ambassade te bezoeken en rekening te houden met regels van het land en kunnen jullie gewoon trouwen in het land van jullie keuze.

Wedding International biedt je de mogelijkheid om te trouwen op Mallorca of Ibiza. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor jullie perfecte dag en heeft zelfs een Nederlandser trouwambtenaar in dienst. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht