Trouwen in het buitenland met familieVRAAG EEN OFFERTE AAN

Willen jullie trouwen in het buitenland met familie? Dan moeten jullie weten dat dit een stuk makkelijker is dan jullie denken. De meeste mensen zien het als erg lastig en vooral een dure bijkomstigheid om hun bruiloft in het buitenland te vieren.

Maar niets is minder waar, want ook in het buitenland is het mogelijk om met een relatief klein budget bijvoorbeeld op Ibiza of Mallorca te trouwen. Daarnaast wordt alles tot in de puntjes gepland en georganiseerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

In een gesprek met jullie laten jullie weten wat de eisen en wensen zijn voor uw bruiloft. Daarnaast vertellen wij u ook graag wat wij precies voor jullie kunnen betekenen en wat natuurlijk het beste bij jullie past.

Na akkoord op offerte zullen wij een globale planning maken aan jullie wensen. Aan de hand hiervan kunnen jullie precies zien hoe jullie dag eruit zal gaan zien en hoe alles begeleidt wordt. Alles wordt duidelijk en zal gaan volgens plan.Vraag een persoonlijk gesprek aan

Willen jullie graag meer weten over een bruiloft op Mallorca of Ibiza? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht