Trouwen aan het strand


Romantisch in het buitenland trouwen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Veel mensen lijkt het fantastisch om te trouwen aan het strand. Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Zou jij je droom graag werkelijkheid willen maken? In dit geval zijn er veel verschillende plekken waar je aan het strand kunt trouwen.

Het water heeft een gigantische aantrekkingskracht op de meeste mensen, niet voor niets trekken we in de zomer massaal naar het strand toe. Het is ontzettend romantisch om je bruiloft aan het strand te vieren.

Bovendien is dit ook voor je gasten erg prettig. Het strand is namelijk een prachtige locatie om het feest te vieren. Zeker bij mooi weer zullen je gasten zich hier vermaken.

Voor het bruidspaar is een prachtige dag van groot belang. De trouwdag is namelijk een bijzondere ervaring waar je het beste uit moet halen. Wedding International verzorgt bruiloften op Ibiza en Mallorca.

Dit zijn eilanden waar Nederlanders graag naartoe op vakantie gaan. Ook als je wilt trouwen aan het strand, zijn deze locaties een ontzettend goede keuze. Het is op deze eilanden namelijk bijna altijd prachtig weer.

Bovendien zien de stranden er prachtig uit. Het trouwen in Nederland is niet te vergelijken met het trouwen aan het strand op Ibiza of Mallorca.

Trouwen op het strand in Spanje

Een persoonlijke en transparante werkwijze


Trouwen op het strand in Spanje

Jouw bruiloft moet natuurlijk uniek zijn. De trouwerij mag natuurlijk geen standaardprocedure zijn. De ervaring die we bij Wedding International hebben, komt absoluut van pas, maar iedere bruiloft is uniek.

Wij vinden een persoonlijke werkwijze namelijk erg belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat jouw trouwdag perfect wordt. Om ervoor te zorgen dat jullie dag helemaal naar wens is, bespreken we vooraf goed naar hoe jullie droomtrouwdag eruit ziet.

Behalve dat wij een erg persoonlijke werkwijze hanteren, vinden we ook een transparante werkwijze erg belangrijk. De kosten zijn vooraf duidelijk en je weet exact wat je krijgt.

Je hoeft dus geen moment bang te zijn dat de dag niet helemaal naar wens zal zijn. Hoe wij elke keer weer kunnen realiseren dat stellen kunnen trouwen aan het strand? Onder andere dankzij een goede communicatie, maar ook vanwege onze partners in Ibiza en Mallorca. Doordat wij een breed netwerk hebben in de regio, zijn we in staat om de leukste feesten te organiseren.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Hoe beeld jij het trouwen aan het strand in?

Ben jij van plan om te trouwen aan het strand? Iedereen heeft hier weer een heel ander beeld van. Het is belangrijk dat we de wensen van jou en je partner kunnen realiseren.

Heb je een wild feest in gedachte of geniet je liever rustig van de zonsondergang samen met je gasten? De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedereen kan trouwen aan het strand op Ibiza of Mallorca een prachtige ervaring zijn.

Overigens hoeft het trouwen op een prachtig strand in het buitenland helemaal niet onbereikbaar te zijn. Wij zijn relatief goedkoop, zeker als je bedenkt hoe mooi de trouwdag zal zijn. Ben je benieuwd naar onze werkwijze of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht