Tips voor trouwen in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat is nou mooier dan trouwen in het buitenland; aan het strand bijvoorbeeld, onder werkelijk perfecte omstandigheden. Niets toch! Besef wel dat als je besluit te kiezen voor trouwen in het buitenland je bepaalde zaken wel vooraf goed moet regelen. Anders eindigt de bruiloft alsnog gelijk een koude douche. Lees hier een aantal handige tips voor trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland reisbureau

Handelen naar de regels van het land


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat er speelt? Eigenlijk niets meer dan dat elk land weer andere regels hanteert en je daar dus naar moet handelen. Daarnaast is het belangrijk dat het huwelijk dat in het buitenland afgesloten wordt ook in eigen land geldig is.

Zaak om dit van tevoren goed te onderzoeken en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregel te nemen. Je zorgt dat in elk geval alle papierwerk in orde is en je eenmaal terug in Nederland niet ineens voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast moet je wat betreft de festiviteiten in de huid kruipen van de mensen en de gebruiken van mensen in het land waar je gaat trouwen. Vergeet nooit dat in ons land alles perfect geregeld is en afspraak ook echt een afspraak is.

Dat is echter niet in elk land het geval. Integendeel zelfs. Check en dubbelcheck wordt het toverwoord in aanloop naar het huwelijk in het buitenland. Check en dubbelcheck is wat betreft tips voor trouwen in het buitenland wellicht de belangrijkste.Tips voor trouwen in het buitenland

Voor je de plannen om in het buitenland te trouwen concreet maakt, heb je de regels van het land gecheckt en je gaat in eigen land in ondertrouw. Ter ontzorging neem je een weddingplanner in de arm, die ook de afspraken met de verschillende leveranciers in orde maakt en vinger aan de pols houdt.

Regel het vervoer tijdig, want ook dit aspect is vaak lang niet zo goed geregeld als in Nederland. Belangrijk is verder dat je zowel de trouwlocatie en de plaats waar het feest gehouden wordt van tevoren gezien hebt. Met eigen ogen dus,

Reserveer tijdig hotelkamers voor je gasten

Uiteraard reserveer je tijdig hotelkamers voor je gasten. Dat betekent dus ook dat je op voorhand een goed overzicht maakt van de kosten van de bruiloft. Soms kan huwen over de landsgrenzen ook financieel net een brug te ver zijn. Meestal valt het echter reuze mee en ben je niet heel veel meer kwijt dan in eigen land.

De mooiste dag van het leven

Eenmaal terug in eigen land spreek je meteen af met de gemeente en geef je aan dat jullie getrouwd zijn en draag je zorg voor erkenning van het huwelijk in Nederland.

Het zou jammer zijn dat dit niet het geval is en het heel veel voeten in aarde heeft om het alsnog zover te krijgen. Een huwelijk in het buitenland is een kwestie van een goede voorbereiding.

Het vraagt veel tijd en energie in het voortraject, maar dan heb je ook wat en wordt de mooiste dag van je leven ook daadwerkelijk de mooiste dag van het leven.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht