Testimonials

Ervaringen van onze bruidsparenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Hallo toekomstige bruidsparen,

Je vraagt je misschien af of het wat is om op Mallorca te gaan trouwen. Ik kan je vraag met JA beantwoorden! Wij wilden heel graag op het strandtrouwen en dat is gelukt.

Je kan je bruiloft zelf helemaal uittekenen en de medewerkers van Wedding International regelen het voor je. Als er nog punten niet besproken zijn, komen ze daar zelf mee aan en koppelen alles naar je terug om alles te bevestigen wat besproken is. Mocht je toch nog dingen willen veranderen, dan is daar alle ruimte voor.

Wij hebben een heerlijke dag gehad op prachtige locaties. Het eten bij de Wedding Villa springt er echt uit, wat een locatie en wat een heerlijk eten en drinken. Echt een aanrader! Wij komen hier zeker nog een (paar) keer terug om onze jubileum dag te vieren;-)

Geniet van je (mallorca)Wedding!

Testimonial Sonja & Robin
Sonja & Robin
Wij hebben een heerlijke dag gehad op prachtige locaties.

Na vijftien jaar samen en twee kinderen rijker besloten wij vorig jaar om elkaar het ja woord te geven!

We waren er al heel snel over uit dat onze droombruiloft in het buitenland zou plaatsvinden met een klein gezelschap. En jawel op het mooie eiland Mallorca!

Na wat googelen op het internet kwamen we al gauw uit bij Wedding International. De site waar veel informatie op staat en prachtige foto’s, sprak ons meteen aan. En al heel snel hadden we contact gelegd met Kevin, de eigenaar van Wedding International.

Na onderling mail contact kwam Kevin bij ons langs in Friesland voor een persoonlijk gesprek. Het voelde meteen vertrouwd met en het was dan ook een leuk gesprek. Na het gesprek besloten we om onze droombruiloft te laten verzorgen door Wedding International. We bleven onderling contact houden, Kevin bracht ons van alle dingen die hij regelde voor ons op de hoogte, dit was zeer prettig. Je geeft het toch helemaal uit handen. Maar Kevin hield rekening met al onze wensen.

Dan op 26 augustus 2015 was het zover! We kwamen al vroeg in de ochtend aan op Mallorca waar Kevin ons al opwachtte in het appartementencomplex waar we de komende drie dagen zouden verblijven met ons gezelschap. Omdat we de locaties alleen van de foto’s kenden gingen we ’s middags met Kevin naar de weddingvilla om alles nog even door te nemen en de locatie te bekijken. En echt waar wat een prachtige locatie de Weddingvilla! Vanaf het dakterras waar we zijn getrouwd heb je een prachtig uitzicht over de zee.

Donderdag 27 augustus was dan echt de dag van de bruiloft. We hebben een hele mooie en bijzondere ceremonie gehad op het dakterras. Na de ceremonie was het tijd om te proosten op ons huwelijk. We genoten van de heerlijke hapjes, die steeds rijkelijk werden bijgevuld. Na de fotoreportage was het tijd om aan tafel te gaan waar we een heerlijk 4 gangen diner kregen. Het was echt heerlijk! Ook de bediening was zeer vriendelijk ook tegenover de kinderen. Tijdens het hapje en drankje werd in de bar muziek aangezet met discolampen zodat de kinderen en natuurlijk ook de volwassenen even konden dansen. Vooral de kinderen vonden het helemaal leuk!

Deze hele bijzondere dag werd vastgelegd door Carola Paas, de fotografe waar we via Kevin mee in contact zijn gekomen. Ook vanaf het begin (een persoonlijk gesprek) voelde het meteen goed dat zij de fotoreportage voor ons ging doen. De eerste foto’s hebben we gezien en ze zijn prachtig! We zien uit naar de rest van de foto’s.

Kortom we hebben een bijzondere en prachtige dag gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd het ging onze verwachtingen te boven! Kevin we willen je hier ontzettend voor bedanken door jouw goede service en betrokkenheid hebben we een dag gehad om nooit te vergeten! We hebben het contact met jou als zeer prettig ervaren! Wij zijn helemaal enthousiast over jou als persoon en je bedrijf Wedding International!

Dus een ieder die ook wil gaan trouwen op het mooie eiland Mallorca, dan is Wedding International echt een aanrader! Zij maken je dag onvergetelijk!

Testimonial Fam. Van der Geest
Fam. Van der Geest
Alles was tot in de puntjes verzorgd het ging onze verwachtingen te boven!


Hier onze ervaring met Wedding International.

Trouwen wilde ik graag met Joop, maar dan wel met de voetjes in het zand. Dus zoeken op het internet, snel kwam ik bij Wedding International uit en zag de prachtige trouwlocaties op Mallorca waarvan 1 locatie op het strand aan de zee. Dus al snel met Kevin onze wedding assistant gesproken en afspraak gemaakt . Hij kwam gezellig thuis bij ons langs en hadden een leuk gesprek en kregen duidelijkheid over ons huwelijk in Mallorca. Met Pinksteren 2015 naar de locatie wezen kijken in Mallorca. We mochten het eten en de wijn voorproeven bij de Beach Chillout. We wisten het zeker, dit gaan we doen! Als ik vragen had kon ik Kevin altijd bellen of mailen en regelde al onze wensen. 25 Augustus vlogen we naar Mallorca  en bespraken daags voor ons huwelijk de laatste puntjes van ons huwelijk met Kevin. Overdag ook onze fotografe Carola Paas gesproken en de ambtenaar Arian die ook bij ons thuis langs is geweest om ons te leren kennen en hoe wij de ceremonie graag zouden zien. Een leuk jong team waar we vertrouwen in hadden (je geeft tenslotte toch alles uit handen)

We waren er klaar voor en 29 Augustus 2015 was onze grote dag, het weer was prachtig de locatie prachtig aangekleed naar onze wensen. Om 6 uur begon de ceremonie, daarvoor met Carola leuke foto’s op het strand en bij de rotsen en locatie gemaakt, lekker losjes , dat wilde we graag. Wapperende doeken , rozenblaadjes, blote voeten het was een sprookje, na de ceremonie lekker borrelen in de Beachclub bij het zwembad . De saxofonist speelde ons favoriete nummer en het feest kon beginnen. Na de borrel gingen we met ons gezelschap (van 52 mensen) aan tafel . We zaten aan gezellige ronde tafels en werden verwend met een heerlijke Luxe BBQ. De bediening was goed en het eten heerlijk. Na lekker nagetafeld te hebben was het tijd voor de voetjes van de vloer, een prachtige avond en locatie. De avond had een spetterend einde door in het zwembad te springen met onze mooie kleding nog aan en de gasten volgden snel ons voorbeeld. Nat en spetterend einde dus. Onze ervaring met Wedding International was dus prettig en ontspannen.

Het was een prachtige dag echt een sprookje wist niet dat ze nog bestonden:-) iedereen heeft enorm genoten van de 2 dagen feest in Mallorca echt onvergetelijk

Nogmaals dank voor de goede zorgen, we zouden het morgen meteen overdoen!

 

Liefs Karin en Joop uit Halsteren

Testimonial Karin & Joop
Karin & Joop
Het was een prachtige dag echt een sprookje wist niet dat ze nog bestonden


Wij zijn zeer tevreden hoe alles geregeld was en hebben een heerlijke tijd gehad.

Jullie waren enorm flexibel ook als er iets aangepast moest worden op het laatste moment.

Nogmaals bedankt voor het organiseren en we zullen jullie aanbevelen als de mogelijkheid zich voordoet.

 

Maarten & Linda (Zevenbergen) 30-5-2015

Testimonial Linda & Maarten
Linda & Maarten
Wij zijn zeer tevreden hoe alles geregeld was en hebben een heerlijke tijd gehad


Beste lezer,

Wedding International heeft voor ons de bruiloft op Mallorca geregeld, dit alles is heel goed gegaan.

Allereerst hebben we Kevin ontmoet en met hem hebben we globaal besproken wat wij wilden. Dit voelde voor ons gelijk heel vertrouwd. Kevin komt rustig over en weet waar hij het over heeft.  Na deze eerste afspraak zijn er een aantal dingen besproken die we moesten gaan regelen en wat Wedding International zou gaan regelen. Het contact verliep goed en als we informatie wilden konden we altijd bellen. Als we belden werd er ook tijd vrij gemaakt.

Kort voor de bruiloft leek het dan toch mis te gaan. Er kwam wat gedoe bij de locatie waar wij ons eten, receptie en feest zouden vieren. De afspraken leken eenzijdig gewijzigd te worden, maar gelukkig kwam na twee dagen het verlossende telefoontje dat alles gewoon door zou gaan zoals afgesproken. En dat ging het zeker. De dag was helemaal super!

In de morgen werd er in overleg met onze eigen ceremoniemeester en Wedding-International alles klaar gemaakt voor de bruiloft. Wij als bruidspaar hebben daar niet veel van meegekregen. Gelukkig niet want daardoor konden wij genieten van het maken van de foto’s. Op de afgesproken tijd was iedereen op de locatie voor de ceremonie. Dit was een hele klus, want wij waren namelijk met 65 personen. Dus ze moesten elke keer 15 auto’s meenemen met bestuurders die het eiland niet kennen.

De ceremonie was super geregeld, en werd gehouden met uitzicht over zee. Vervolgens met zijn allen in de auto en foto’s maken in Vall de Mossa. Dit gaf wel wat gedoe. Voor de foto’s is je eigen ceremoniemeester verantwoordelijk en kun je dus even niet bouwen op Wedding-International. Voor ons was dat wel even spannend want we moesten 40 minuten rijden voor we bij de fotolocatie waren.  Maar iedereen was er en dat kwam vooral ook door Ron Hozeman. Deze fotograaf kent het hele eiland en wist precies hoe hij moest rijden. Met zijn rust en overzicht kreeg hij iedereen op de plek van bestemming. Het maken van de foto’s was ook heel gezellig en leuk. Iedereen voelde zich op zijn gemak. Ron Hozeman leidde alles samen met onze ceremoniemeester in goede banen. Ook op weg naar de locatie konden we weer op Ron Hozeman rekenen.

De Receptie, diner en feest hebben wij gehouden bij locatie Weding Villa. Dit was allemaal heel goed verzorgt en geregeld. Wij hebben daar enorm van genoten. De gasten waren allemaal tevreden en iedereen vond de hapjes van de receptie geweldig. Iedereen kreeg genoeg te eten en te drinken.

Vervolgens zijn we met zijn allen aan tafel gegaan. Dit was ook heel goed geregeld. We hadden een openruimte met uitzicht over zee voor ons allen.  Hier werden we door dezelfde mensen bediend als bij de receptie. Dat was ook heel prettig. En het eten was uitstekend. Wij zijn nu twee maanden verder en de gasten hebben het nog regelmatig over het eten. Dat was heel lekker voor zowel de volwassenen als voor de kinderen.

Na het eten was het tijd voor het feest. Iedereen naar beneden en gezellig in de bar. Buiten op het terras kon ook nog wat gedronken worden. Het feest kwam al snel los en iedereen had het naar zijn zin. De meesten gingen pas naar huis toen de muziek uit ging, op een paar ouderen na;-)Zo nu heb je een beetje een idee van ons feest.

Een onvergetelijke en betaalbare dag op Mallorca. Een bruiloft in het buitenland kan voor iedereen.  En samen met Wedding International kom je er vast en zeker uit.

 

Via Wedding-International zijn wij in contact gekomen met Ridali videografie en met Ron Hozeman fotografie.

De fotograaf Ron Hozeman maakt hele mooie en originele foto’s. Het is heel prettig om met hem samen te werken. Je kunt aan hem merken dat hij ook echt wat met het eiland heeft en dat zie je terug in de sfeer op de foto’s.  ’s Avonds was hij er ook, en heeft hij hele leuke foto’s gemaakt. Het bijzondere aan hem is dat je hem soms niet eens ziet, daardoor hebben we hele spontane foto’s gekregen.

 

Ridali heeft de hele dag bij ons gefilmd, met uitzondering van het foto’s maken met de gasten. Maar verder waren ze de hele dag aanwezig. Ridali bestaat uit twee hele spontane videograven die al snel zorgden dat wij op ons gemak waren. En na nog geen uur hadden we al niet meer in de gaten dat ze er waren. Zo kregen wij een video waarop de gasten en wij heel erg ons zelf zijn.

 

Groetjes,

Gerbert & Paulien uit ijselmuiden

Testimonial Gerbert & Paulien
Gerbert & Paulien
Een bruiloft in het buitenland kan voor iedereen


Mijn droom kwam uit trouwen op Ibiza! Alles was tot in de puntjes geregeld! een super locatie aan een romantisch strandje en lekker eten en drinken! Onze dag kon niet beter met dank aan Kevin! Alles zoals wij het wilde…. Het is moeilijk om alles uit handen te geven vooral als je weet wat je wilt maar Wedding International heeft ervoor gezorgd dat we alles kregen zoals we gehoopt hadden…. De videograaf Ridali, fotografe Debby Elemans, visagiste Susanne Mol en onze trouw ambtenaar Arian van Panhuis zijn een top team samen! Bedankt voor alles x Michelle en Jassie

Testimonial Michelle & Jassie
Michelle & Jassie
Mijn droom kwam uit trouwen op Ibiza!


Beste Lezers,

Trouwen op een zuiderse locatie, zon, zee, strand,….
Vroeger leek dit onmogelijk of moest je de postcode lotterij gewonnen hebben.

Tegenwoordig bestaan er mensen die dit voor u kunnen regelen en dit voor een betaalbare prijs.
Als wij na een geruime tijd terugdenken aan onze trouw (bijna 2 jaar geleden) dan lijkt dit nog steeds een droom.
Mooie locatie , lekker eten , mooie herinneringen en mensen die luisteren naar de wensen van het bruidspaar en de gasten.
Als er een vraag en/of eventueel probleempje was dan werd dit direct opgelost. Want laat ons eerlijk zijn niets is 100% perfect te plannen.
Maar juist daarom was er met Kevin en zijn “team” de juiste “klik”

Ruim maanden voordat we vertrokken, kwamen we samen en luisterde Kevin naar ons “Droom huwelijk”. Hij stuurde ons en gaf ons enkele tips waar wij nooit over gedacht zouden hebben. Dit nog voordat er enige zekerheid was dat we met hem “wedding international” in zee zouden gaan.

Daarna werd alles mooi op tijd opgevolgd en werden de nodige knopen doorgehakt.
Op de locatie werd er ook nog overlegd en indien mogelijk dingen aangepast.
Alles is bespreekbaar en indien mogelijk werden de wensen verwezenlijkt.

Nogmaals bedankt Kevin en Aleksandra voor de trouw uit onze dromen!

Nele & Christophe uit Mersele (België)

Testimonial Nele en Cristophe
Nele en Cristophe
Mooie locatie , lekker eten , mooie herinneringen en een team die luistert naar je wensen


Recensie Mallorca, 17 Sept. 2016 – Jeroen en Sophie

Wedding International heeft ons werkelijk waar van A tot Z geholpen bij het verwezenlijken van onze droombruiloft! Een jaar geleden zijn we in contact gekomen met Kevin van Wedding International en in de aanloop naar ons huwelijk hebben we veelal contact gehad via telefoon en email. Je zou zeggen dat dit wellicht ten kostte gaat van de communicatie, maar niks is minder waar! Kevin zat er altijd bovenop en binnen een dag kregen we reactie op al onze vragen en onze wensen. Als Bride to be kende ik dan ook absoluut geen stress in de aanloop naar ons huwelijk. Kevin pakte alles op en zorgde ervoor dat wij zo ontspannen mogelijk naar onze grote dag toe konden leven! Op de dag zelf hadden wij vrij weinig contact met Kevin. Kevin had ons aangeraden om een ceremoniemeester aan te wijzen zodat zij (samen met Kevin) alles in goede banen kon leiden. Wij hoefden alleen maar te genieten! En dat hebben we gedaan! Bedankt Wedding International voor de gehele organisatie, de locatie, het eten, de visagie en de fotografie! We kijken terug op een prachtige dag!

 

Liefs Sophie & Jeroen (Groningen)

Testimonial Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen
Wedding International heeft ons werkelijk waar van A tot Z geholpen bij het verwezenlijken van onze droombruiloft!


Beste aanstaande bruidsparen,

In onze zoektocht naar een trouwlocatie in het buitenland kwamen we al vrij snel “Wedding International” tegen. Na het eerste contact was een afspraak al snel gemaakt en is Kevin bij ons thuis langs geweest voor een uitgebreid gesprek, waarbij we er al meteen een goed gevoel aan hadden overgehouden.

In de aanloop naar de bruiloft zijn we altijd zeer zorgvuldig en snel geholpen. Wij konden op elk moment van de dag hem bereiken en ook via de mail beantwoorde Kevin al onze vragen altijd zeer snel. Wedding International luisterde goed naar onze wensen en voorzag ons van goed advies.

Op de dag zelf hebben we ons letterlijk nergens zorgen over hoeven maken, omdat we wisten dat Kevin alles onder controle had, waardoor wij de perfecte en mooiste dag van ons leven hebben mogen beleven. We willen Kevin van Wedding International  en zijn team dan ook echt super bedanken voor alle goede zorg. We hebben een super leuke tijd gehad met de fotografe Debby Elemans en de videograven van Ridali, Daan en Rianne tijdens de foto/videoshoot. Door hun is de perfecte dag voor ons vastgelegd en is het resultaat nog mooier dan hadden we hadden kunnen dromen. Tevens hadden we geen betere trouwambtenaar dan Arian kunnen wensen, die heeft ons verhaal op een geweldige manier verteld. We zouden Wedding International en haar partners ook van harte aanbevelen aan bruidsparen die op zoek zijn naar een destination wedding!

 

Maisi & Shanley uit Amsterdam (16 Sept. 2016)

 

Testimonial Shanley & Maisi
Shanley & Maisi
We zouden Wedding International en haar partners ook van harte aanbevelen aan bruidsparen die op zoek zijn naar een destination wedding.


Na anderhalf jaar uitkijken naar onze bruiloft was het éindelijk zover:

Wij huwden met Wedding International in de Beach Chillout op Mallorca. Al van bij het eerste gesprek hadden wij een erg goed gevoel bij Kevin en dit gevoel is niet verdwenen, integendeel!!!  De organisatie is van hun woord, bij vragen kan je steeds bellen of mailen en Kevin is steeds bereikbaar. Wij kregen van Kevin ook de kans om met een ander bruidspaar contact te leggen om te horen hoe hun ervaring was en ze hebben niet gelogen! Ook trouwambtenaar Arian is super!!! Wedding International is amazing en wij danken Kevin voor de aangename samenwerking! Wij blikken terug op ons huwelijk als het mooiste weekend uit ons leven!!!

Liefs uit België

 

Delphine & Brent uit Lendele (10 Juni 2017)

 
 

 

Testimonial Delphine & Brent
Delphine & Brent
Wij blikken terug op ons huwelijk als het mooiste weekend uit ons leven!!!


”Welke trouwjurk past nu het beste bij mij” ”Welke kleur pak zou ik gaan dragen” Hier moet je lekker wakker om kunnen liggen. De rest van je bruiloft wil je alleen maar beleven en nooit meer vergeten, dit is juist wat Wedding International voor ons heeft verwezenlijkt!

Wij maar ook onze vrienden en familie hebben de bruiloft als iets onwijs speciaal en mooi ervaren. Echt een dag om nooit meer te vergeten. Voor mijn gevoel ging de avond snel voorbij. We zullen de avond koesteren en lang van blijven genieten.

De standaard accommodatie is een leuke plek om te verblijven, lekker relaxt en niet moeilijk. Het personeel is behulpzaam en lost alles voor je op, of regelt eventuele extra wensen waar mogelijk.

En natuurlijk niet te vergeten de trouwambtenaar Arian ook een top kerel en fijn in de omgang.

 

Thanks voor alles!

 

Rob & Jacquelien uit Deventer (28 Augustus 2017)

 
 

 

Testimonial Jacquelien & Rob
Jacquelien & Rob
“Welke trouwjurk past nu het beste bij mij” “Welke kleur pak zou ik gaan dragen” Hier moet je lekker wakker om kunnen liggen. De rest van je bruiloft wil je alleen maar beleven en nooit meer vergeten, dit is juist wat Wedding International voor ons heeft verwezenlijkt.


Trouwen. (in het buitenland)

Je maakt in je hoofd altijd een voorstelling hoe 1 van je mooiste dagen uit je leven er uit moet komen te zien.

Een sprookjesbruiloft of droombruiloft noemen ze het.

Mensen dromen over de locatie, het uitzicht, mooi weer, het eten, de service en de sfeer.

Er zijn dan toch altijd dingen die je achteraf liever anders had gezien dan dat ze zijn gegaan op je bruiloft.

 

Onze bruiloft was werkelijk waar echt een zogenoemde droombruiloft.

Alles klopte aan onze bruiloft, de locatie was waanzinnig, het uitzicht was net als uit een trouwmagazine, mooi weer was ons gelukkig gegund, het eten was heerlijk, de service was geweldig en de sfeer was bijzonder goed. (gelooft u ons niet kijkt u maar eens naar de foto’s, die spreken voor zich).

Bij ons was er werkelijk waar niets waar wij achteraf van dachten was het maar zo of zo gegaan.

 

Als u net als ons een droombruiloft in het echt wilt meemaken kies dan voor Kevin Bleumink van Wedding International die kan echt voor een droombruiloft zorgen.

Helaas kan hij geen mooi weer garanderen, maar al het overige kan Kevin WEL regelen.

 

Vanaf het eerste moment dat wij telefonisch contact hebben gehad met Kevin waren wij enthousiast.

Na kennis te hebben gemaakt en onze wensen meer kenbaar hadden gemaakt voelde Kevin dit goed aan en kwam hij met de locatie Luxury Palace wat ons op het lijf was geschreven.

 

Natuurlijk moet alles gebeuren op wederzijds vertrouwen en hoop je dat alles in het echt zo is zoals de foto’s doen geloven.

Wij kunnen u verzekeren dat wat u ziet is wat u krijgt en in ons geval zelfs beter als dat we hadden durven dromen.

Kevin is een man van zijn woord en doet alles wat hij belooft.

 

Kevin bedankt voor het mede organiseren van 1 van de mooiste dagen van ons leven !!

 

Cheyenne & Bjorn uit Spijkenisse (2 Juni 2018)

 
 

 

Testimonial Cheyenne & Bjorn
Cheyenne & Bjorn
Alles klopte aan onze bruiloft, de locatie was waanzinnig en het uitzicht was net als uit een trouwmagazine!


Twee jaar geleden was ons eerste gesprek op de Love and Marriage beurs en wij waren verkocht! We zouden trouwen op Ibiza! 
 

Met een gerust gevoel hebben wij de ‘regie” van onze trouwdag bij Kevin neer kunnen leggen. Bij vragen altijd snelle reactie en altijd bereikbaar.

Alles was tot in de puntjes geregeld. Het hotel van onze gasten, de locatie, de bloemen,. de muziek en ga zo maar door. Precies zoals in de voorgaande weken gecommuniceerd en we ons hadden voorgesteld.

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen Kevin en Arian, we hebben een geweldige dag gehad dankzij jullie !!

 

Renée & Marcel – Nieuwegein (24 Juni 2017)

Testimonial Renée & Marcel
Renée & Marcel
Snelle reactie en altijd bereikbaar, alles was tot in de puntjes geregeld.


Wij denken terug aan een fantastische dag/week die wij met onze familie hebben beleefd op Mallorca waarvoor jij je super hebt ingezet!
 
Nogmaals dank ook voor Arian de trouwambtenaar, we hadden het niet anders willen doen als het over moest 😉
 
Groeten Arjan & Petra uit Workum (13 Oktober 2018)

Testimonial Arjan & Petra
Arjan & Petra
We hadden het niet anders willen doen als het over moest


Wij hebben afgelopen weekend een super trouwdag gehad op Mallorca. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat wij die dag vol op konden genieten. Het team van Wedding International is erg vriendelijk en denkt in alle opties met je mee om er samen een onvergetelijke dag van te kunnen maken. Wij hebben de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren !! 

En hoe fijn is het dat je al je wensen doorgeeft en dat dan alles voor je geregeld word zoals jij het graag voor ogen hebt, ik had een foto toegestuurd van hoe ik mijn trouwboeket graag zag en deze is tot in de puntjes na gemaakt !! 

Al met al was het voor ons een super toffe ervaring en wij raden Wedding International dan ook zeer zekers aan aan anderen👍🏼😃

 
Groeten William & Priscilla – Geesbrug (18 Mei 2019)

Testimonial William & Priscilla
William & Priscilla
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren!!


Op Ibiza of Mallorca trouwen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je graag weten wat de Wedding Assistants van Wedding International voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag je droombruiloft te realiseren. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor trouwen op Ibiza of Mallorca!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht