Sunset Ibiza


De meest romantische en spectaculaire plek op Ibiza


BEKIJK FOTO’S VAN DEZE LOCATIE

De meest romantische plek op Ibiza met een van de mooiste zonsondergangen ter wereld. Wat deze locatie ook uniek maakt is de exclusiviteits mogelijkheid die zelfs kosteloos is vanaf 65 personen.

Ofwel de gehele locatie is geheel voor jullie en helemaal prive en dat op Ibiza! Willen jullie met een kleiner gezelschap naar Ibiza ook hier aan is gedacht en heeft u alle privacy om te genieten van al jullie mooie momenten.

De ceremonie vindt plaats op de rots met een meer dan sprookjesachtig uitzicht en daarna heerlijk uitgebreid dineren en feesten met hetzelfde adembenemend uitzicht.

Wilt u als bruidspaar een spetterend aankomst op de locatie ook dit is hier mogelijk en wel per boot! Veel spectaculairder gaat het niet worden…

ceremonie 4

Waarom Wedding International?


Sunset

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Ibiza deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht