Spaanse weddingplanner


Neem contact met ons op


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Veel stellen dromen ervan om hun bruiloft in het mooie Spanje te houden. Spanje is een prachtig land en een warm klimaat. Doordat de zon er meestal volop schijnt, kunt u er heerlijk ontspannen.

Ook de relaxte Spaanse cultuur draagt hier een steentje aan bij. Uiteraard mogen we ook niet vergeten om de prachtige stranden en de mooie zee te benoemen. Spanje heeft dus ontzettend veel te bieden, vandaar dat het ook het favoriete vakantieland is onder de Nederlanders.

Vindt u Spanje ook een prachtig land en gaat u er graag op vakantie? Dan is een bruiloft in Spanje wellicht ook iets voor u. Of het inhuren van een Spaanse weddingplanner niet erg duur is? Dit valt aanzienlijk mee! Trouwen in Spanje is goedkoper dan u zou denken. Dit geldt zeker als u voor Wedding International kiest.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Een lokale Spaanse weddingplanner inhuren als Nederlander is niet altijd een even goed idee. Eilanden als Ibiza en Mallorca zijn zeer populaire trouwlocaties.

Veel bedrijven hebben hier dan ook een standaardprocedure. Uiteraard kan ook zo een trouwerij erg leuk zijn, maar heel uniek en persoonlijk is het niet. Als u voor Wedding International kiest, krijgt u een bruiloft die geheel naar wens wordt ingericht.

Bovendien zijn wij Nederlandstalig waar de communicatie ook een stuk gemakkelijker verloopt. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunt u er zeker van zijn dat de bruiloft verloopt zoals u en uw partner willen.

Nog een voordeel van Wedding International is dat wij verschillende trouwlocaties hebben. Ibiza en Mallorca zijn twee erg populaire feesteilanden. Op beide eilanden hebben wij verschillende trouwlocaties beschikbaar.

Lijkt het u wel iets om de bruiloft met vrienden en familie op een prachtig eiland te vieren? Dan realiseren wij dit maar al te graag voor u!

Als u voor Wedding International kiest, krijgt u geen lokale ceremoniemeester of trouwfotograaf. Wij werken met een team van specialisten. De communicatie verloopt hierdoor een stuk gemakkelijker en bovendien wordt zo alles voor u geregeld.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u een Spaanse weddingplanner die ook Nederlands spreekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Wedding International beseffen we heel goed dat veel mensen al hun hele leven naar hun huwelijksdag uitkijken.

Het is dan ook belangrijk dat deze dag zo mooi wordt als u altijd gehoopt heeft. Doordat wij niet met een standaardprocedure werken, maar de bruiloft geheel naar uw wensen plannen, kunt u zeker zijn van een succes.

Een professionele trouwfotograaf legt het moment vast zonder u of uw gasten in de weg te lopen. Zo heeft u later altijd nog foto’s waardoor u aan dit prachtige moment terug kunt denken.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht