Spaanse bruiloft


Spaanse bruiloft


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u van plan om uw bruiloft in het buitenland te plannen? In dit geval is het een uitstekend idee om voor een Spaanse bruiloft te kiezen. Veel Nederlanders vinden het fantastisch om in Spanje op vakantie te gaan.

Het wordt er in de zomer vaak een stuk warmer dan hier in Nederland. Ook de cultuur is voor veel mensen een aantrekkelijk punt. Bovendien kent Spanje vele plaatsen waar er heerlijk gefeest kan worden.

Zijn u en uw partner ook fan van Spanje? In dit geval is het aan te raden om een Spaanse bruiloft te plannen. Zo kunt u trouwen in het land van uw dromen! Of het lastig is om een Spaanse bruiloft te organiseren? Niet als u voor Wedding International kiest.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

De bruiloft is een van de belangrijkste momenten van uw leven. Het moment dat u elkaar het ja-woord geeft, zal u nooit meer vergeten. Het is belangrijk dat u een prachtige herinnering krijgt als u in de toekomst terugdenkt aan uw trouwdag.

Om hier zeker van te zijn is het belangrijk dat alles goed geregeld wordt. De reden dat veel mensen van een Spaanse bruiloft afzien, is het feit dat zij zelf slechts gebrekkig of helemaal geen Spaans spreken.

Toch hoeft dit u zeker niet te belemmeren. Bij Wedding International spreken we namelijk Nederlands. Hierdoor kunt u duidelijk met ons communiceren en weten wij precies wat u van ons verwacht.

Zo hoeft u dus niet bang te zijn voor misverstanden. Tevens zorgen wij ervoor dat de bruiloft geheel verzorgd wordt door specialisten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen lokale trouwfotograaf meer te regelen.

Wij kunnen de gehele bruiloft voor u verzorgen. Van het regelen van de ceremoniemeester tot aan het inhuren van de trouwfotograaf, overal wordt aan gedacht.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Spaanse bruiloft op een prachtige locatie

Spanje kent, net als ieder land, mooie en minder mooie plekken. Wij zorgen ervoor dat u op een prachtige locatie kunt trouwen. Wij zijn bekend met Spanje en hebben een breed netwerk.

Hierdoor hebben wij diverse mooie locaties waar u uit kunt kiezen. Wij hebben verschillende locaties op Ibiza en Mallorca. Dit zijn natuurlijk dé feestlocaties van Spanje.

Bent u benieuwd naar wat de verschillende locaties u te bieden hebben? Kijk dan eens op onze pagina trouwlocaties in Ibiza of trouwlocaties in Mallorca. Op deze pagina’s krijgt u een goede impressie van hoe een bruiloft op de locatie eruit kan zien.

Bij Wedding International bieden we verschillende pakketten aan. Toch wil dit niet zeggen dat uw bruiloft er precies hetzelfde uitziet als die van een ander. Ieder stel heeft eigen wensen en bij Wedding International doen we er alles aan om deze te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft uniek wordt.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht