Say yes to the dress…
15 jun 2016

Say yes to the dress…

Eindelijk!! Na zo veel jaren wachten is zover, je gaat trouwen! Hij heeft je ten huwelijk gevraagd! Wat willen wij vrouwen als alle eerste nadat al onze vriendinnen op de hoogte zijn van jouw “grote dag”? Precies: De trouwjurk uitzoeken. Want wat is nou leuker dan met je BBF’s naar een bruidszaak te gaan om alle mooiste jurken te passen en uit te zoeken!!!

De trouwjurk moet de mooiste zijn van alle jurken, waarschijnlijk de “prinsessenjurk” waar je altijd al van hebt gedroomd..

Wat je niet moet vergeten is dat de jurk ook bij jouw trouw locatie moet passen, het is namelijk een stuk makkelijk om een passend trouwjurk te vinden dan de locatie aan te passen aan je jurk.

Want zeg nou eerlijk: Zon, zee en strand….. Klink het allemaal niet hemels? Wie wil dat nou niet op zijn huwelijk?

Wat er wel eens vergeten wordt als je voor een strand achtig of bruiloft in het buitenland kiest is dat je de “prinsessenjurk” waar je altijd al van hebt gedroomd best onhandig is. Helemaal als je bedenkt dat hij ook nog het vliegtuig in moet.

We weten het allemaal, een “prinsessenjurk” is prachtig, maar niet altijd even comfortabel, meestal gaat de bruid toch nog midden op de avond een andere jurk aan trekken, wat natuurkijk erg zonde is. Je wilt toch op zo dag de hele dag op je mooiste zijn?

Kies voor een bruiloft in het buitenland een “luchtige” jurk, er zijn vele mogelijkheden en veel keuzes. Mooie, soepelvallende, zwierige stoffen doen het visueel heel goed op het strand! Er staat een briesje, de zee kabbelt en jouw bruidsjurk waait lichtjes op en de zonnestralen dansen eromheen… En je kunt je er nog lekker in bewegen ook.

Wel eens van “trash the dress” gehoord? Over gewaaid uit Amerika en is een soort fashion fotoshoot, die je na de trouwdag laat plaatsvinden. Tijdens deze shoot zal je je jurk vies en/of kapot maken met de achterliggende gedachte dat je deze toch nooit meer nodig hebt. Wat is er nog leuker en bijzonder, na “het ja woord” zelf, om samen met je kersverse echtgenoot bijvoorbeeld in zee te springen

Reacties

reacties


Aleksandra Buczkowska