Samen trouwen in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Willen jullie samen trouwen in het buitenland? Veel bruidsparen willen graag in het buitenland trouwen, maar weten vaak niet hoe ze dit moet organiseren. Het inhuren van een weddingplanner zoals Wedding International kan dan uitkomst bieden.

Zo adviseren wij u ceremonieel te trouwen in het buitenland, dit scheelt je veel rompslomp en heb je alles in een keer goed geregeld. Dat kan erg fijn zijn en jullie kunnen je dan richten op andere belangrijke dingen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Ceremoniƫle bruiloft in Spanje


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kan Wedding International voor je betekenen?

De Wedding Assistants van Wedding International regelen in principe alles voor jouw bruiloft op Mallorca of Ibiza. Maar jullie zullen als bruidspaar zelf ook met een aantal dingen rekening moeten houden.

Zo kan je van tevoren in Nederland trouwen met alleen de getuiges erbij zodat het voor de Nerderlandse wet rechtsgeldig is en het ceremoniele gedeelte op Ibiza of Mallorca, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza of Mallorca de ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Meer weten over ons?

Willen jullie meer informatie over onze diensten of hebben jullie ergens vragen over? Neem dan vandaag nog contact met ons op en in een persoonlijk gesprek vertellen wij jullie graag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht