Regels trouwen in Spanje


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Zitten de regels van trouwen in Spanje je in de weg om er daadwerkelijk in het huwelijksbootje te treden?  Dat is niet nodig, want wij ontzorgen je op alle vlakken.

We bieden een oplossing voor alles wat er bij trouwen in Spanje komt kijken en daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. De regels van trouwen in Spanje mogen dus nooit reden zijn om toch maar in eigen land te gaan trouwen.

Als je met ons in zee gaat – bijna letterlijk!- dan ontzorgen we je op alle vlakken, ook dus als het gaat om de wet- en regelgeving in het land waar je gaat trouwen.

Als de regels voor trouwen in Spanje geen beletsel meer vormen, wat dan nog wel? Trouwen op Ibiza en Mallorca biedt heel veel extra’s. Met driehonderd zonnige dagen is de kans op stralend weer aanzienlijk groter dan wanneer je in het vaak regenachtige Nederland in het huwelijksbootje treedt.

De locaties zijn adembenemend mooi en door te werken met Nederlandse partners kun jij je huwelijksdag gewoon in eigen land voorbereiden.

Zo krijg je een Nederlandstalige wedding assistent aangewezen en komen ook de videograaf, fotograaf en de trouwambtenaar gewoon uit Nederland. Je spreekt dus je huwelijksdag gewoon in eigen land door. Dat scheelt vaak al een hoop stress.

Trouwen op het strand in Spanje

Wat kan een weddingplanner Spanje voor je betekenen?


Trouwen op het strand in Spanje

Door onze jarenlange ervaring nemen we problemen al weg voor ze daadwerkelijk een probleem worden. Liever richten we ons op de adembenemende locaties en het overheerlijke eten en drinken.

We bieden locaties die rust en privacy garanderen en alleen al om de prachtige foto’s die de fotograaf er kan maken zou je op Mallorca of Ibiza gaan trouwen. Uiteraard bereiden we je tot in de puntjes voor en stap jij zonder welke stress dan ook uit het vliegveld in Spanje.

Nu de regels geen beletsel meer vormen, is het zaak nog een misverstand uit de weg te nemen: die van de kosten. Je bent geneigd te denken dat een huwelijk in Spanje duurder is dan een bruiloft in eigen land.

Niets is echter minder waar. De realiteit leert dat trouwen in Spanje zelfs goedkoper is dan een huwelijk sluiten in eigen land. Dat zit ook in het aantal gasten dat je uitnodigt.

In eigen land voel je de morele verplichting om vrijwel elke kennis uit te nodigen, op Ibiza en Mallorca weet je je omringd door alleen de mensen die je er echt bij wilt hebben. Ook dit scheelt je behoorlijk aan kosten. De gasten betalen bovendien zelf hun vliegreis.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag een gratis persoonlijk gesprek aan

Als je wilt trouwen onder de beste omstandigheden, dan kies je voor een huwelijk op Mallorca of Ibiza. Om de regels en de kosten hoef je het dus niet te laten zoals ook de mensen met wie je in de voorbereiding werkt hun vak als geen ander verstaan. En communiceren in de eigen taal, is uiteraard wel zo prettig.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht