Over ons


Wie zijn Wedding International?


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Onze missie

Wij geloven dat ieder bruidspaar een speciale en vooral onbezorgde dag wilt met een heerlijk zonnetje, een echte ”once in a life time” ervaring.  Dit hebben wij bereikt door onze unieke samenwerking met Nederlandse partners en complete bruiloften te organiseren op Mallorca en Ibiza, de mooiste tropische eilanden van Europa. De Nederlandse Wedding Assistant, fotograaf, videograaf, DJ en trouwambtenaar hebben allen met de bruidsparen een persoonlijk gesprek in Nederland en aanwezig op de bruiloft. De kwalitatief hoogstaande locaties hebben veel ervaring met bruiloften en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen zoals privacy, uitstraling en niet onbelangrijk het eten & drinken. Deze transparante werkwijze staat garant voor genieten zonder enige stress.Ons team


Een creatief en goed opgeleid team staat voor u klaar met lange werkervaring in het Bedrijfsleven, waaronder planning, inkoop, begeleiding en hebben brede kennis over de eilanden Ibiza en  Mallorca.


Kevin Bleumink

Eigenaar

Is eigenaar van het jonge en snel groeiende bedrijf Wedding International. Zijn perfectionisme, het organiseren en alles in goede banen leiden waarin niets fout mag gaan is de juiste mix voor een perfecte bruiloft.

Aleksandra Buczkowska

Manager

Haar achtergrond als fulltime moeder en de jaren lange ervaring als Supply Chain Coördinator bij een groot international bedrijf zorgen voor de juiste ervaring op het gebied van plannen en organiseren van de bruiloft.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!