Wilt u opnieuw trouwen op Ibiza? En zou u dit willen doen in het gezelschap van al uw familie en vrienden? U kunt dan stoppen met zoeken, want Wedding International is gespecialiseerd in trouwen op het eiland Ibiza.

Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het plannen en organiseren van bruiloften op Ibiza, maar ook op het eiland Mallorca. Wij organiseren en plannen bruiloften op de mooiste locaties op Ibiza tegen zeer goede prijzen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze Wedding Assistants plannen uw bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijke gesprek bespreken we samen al jullie wensen en eisen en vanuit hier zal er een maatwerkofferte worden uitgebracht.

Aan de offerte akkoord is zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren!

2 a 3 maanden voor de bruiloft krijgen jullie een complete uitgewerkte overeenkomst waar alles tot in de puntjes instaat om niets aan het toeval over te laten zodat jullie een onbezorgde bruiloft hebben op Ibiza.Neem contact met ons op voor opnieuw trouwen op Ibiza 

Zou je graag willen weten wat de kosten voor opnieuw trouwen op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen heel graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht