Opnieuw trouwen in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Normaliter trouw je maar een keer. Mocht je echter opnieuw trouwen, denk dan eens aan het buitenland. Opnieuw trouwen in het buitenland maakt van je huwelijksdag een heel bijzondere dag, zeker als je ervoor kiest om ons jouw huwelijksdag op Mallorca en Ibiza te laten organiseren.

Opnieuw trouwen in het buitenland betekent trouwen onder perfecte omstandigheden, terwijl je heerlijk in eigen land je huwelijksdag voorbereid. Want je Nederlandse wedding assistent, de fotograaf, videograaf, de DJ en zelfs de trouwambtenaar voeren in eigen land een persoonlijk gesprek met jou om de huwelijksdag door te nemen.

Over de kwaliteit van de huwelijkslocatie hoef jij je in elk geval nooit zorgen te maken, want die is geweldig. Dat gevoegd bij onze ervaring maken van opnieuw trouwen in het buitenland een onvergetelijke ervaring.

We bieden een schitterende locatie, privacy en het beste eten en drinken. Omdat jij samen met de andere hoofdrolspelers alles hebt doorgenomen, kun je ontspannen de reis naar Ibiza of Mallorca aanvaarden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Opvallend is dat als je plannen hebt om opnieuw te trouwen in het buitenland en met ons in zee gaat, je kennismaakt met onze zeer persoonlijke werkwijze. Je krijgt de beschikking over een eigen wedding assistent bij wie je steeds met alle vragen over je huwelijksdag terecht kunt.

Door met ons in zee te gaan ben je verzekerd van een werkelijk betoverende locatie, heb je zoals gezegd Nederlandse begeleiding en weet je zeker dat je huwelijk onder heerlijke temperaturen plaats zal vinden.

We hebben voor elk budget de perfecte oplossing en bieden zowel romantische en intieme bruiloften. Onze jarenlange ervaring maakt dat we als geen ander in staat zijn om van opnieuw trouwen in het buitenland iets heel bijzonders te maken. Uiteraard nemen we alle voorbereidende werkzaamheden voor onze rekening.

En dus hoef jij je geen zorgen te maken over de planning, inkoop, begeleiding en weten we alles van de trouwlocaties op Mallorca en Ibiza. Hoewel je dus in dit geval niet voor het eerst gaat trouwen, proberen we er toch steeds weer een ‘once in a lifte time’ te creëren.

Bovendien is het goed te weten dat een huwelijk in het buitenland beslist niet per se duurder hoeft te zijn dan een huwelijk in eigen land. Ten eerste is trouwen in Spanje goedkoper dan in Nederland.

Daarnaast nodig je beduidend minder gasten uit, iets dat je ook behoorlijk geld bespaart. Bovendien nemen de gasten – alleen die mensen die je er écht bij wilt hebben- zelf de kosten voor de vliegreis voor hun rekening.Geniet langer op Ibiza of Mallorca

We bieden je als kersvers echtpaar de mogelijkheid om na de plechtigheid langer van Ibiza of Mallorca te genieten, bijvoorbeeld via een heerlijk driedaags bruidsarrangement.

Je kunt zelfs je huwelijk combineren met een langere huwelijksreis op een van beide locaties. Wat dat betreft kunnen we je echt maatwerk bieden. Opnieuw trouwen in het buitenland is zo gek dus nog niet.

 

Willen jullie meer informatie over onze diensten of hebben jullie ergens vragen over? Neem dan vandaag nog contact met ons op en in een persoonlijk gesprek vertellen wij jullie graag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

 

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht