Marbella Wedding Villa


Intieme 5* hotelvilla met adembenemend uitzicht 


BEKIJK FOTO’S VAN DEZE LOCATIE

Een prachtig luxe en knus boutique hotel in een unieke adembenemende residentie. Dit alles gelegen in de heuvels van het geweldige Marbella (Zuid-Spanje) waar je geheel privé en intiem je bruiloft kan vieren met alles op een plek en compleet is afgehuurd. Van overnachten tot ceremonie alles is op deze locatie mogelijk.

Het prachtig in de heuvels gelegen 5* hotelvilla kent 5 slaapkamers met een adembenemend uitzicht en wat te denken aan het dakterras met hetzelfde adembenemende uitzicht dat de schoonheid van de bergen en de Middellandse Zee samenvoegt en waar jullie dus elkaar het ja-woord kunnen geven. Het hotel ligt dicht bij alle voorzieningen en er is genoeg te doen in de omliggende gebieden. Denk hierbij aan een rondje golf op de beroemdste golfbaan aan de Costa del Sol, of een hele dag op het strand, op korte afstand en slechts enkele minuten verwijderd van het oude centrum van Marbella.

Marbella wedding villa decoration

Waarom Wedding International?


110-1-grande-1-dsc_0101

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Mallorca deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht