Mag je trouwen in het buitenland?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor je definitief ja zegt, wil je uiteraard eerst wel zekerheid of je eigenlijk wel mag trouwen in het buitenland. Dat snappen wij volkomen, want je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan.

We kunnen je echter meteen geruststellen, want je mag gewoon trouwen in het buitenland. De zaken die geregeld moeten worden, worden voor je geregeld.

Niet voor niets hebben we al jarenlange ervaring met huwelijken op Mallorca en Ibiza. Wij weten precies hoe de hazen lopen.

Mag je trouwen in het buitenland? Ja!

Zo moet je toestemming krijgen van het land waar je wilt gaan trouwen. Is het land akkoord, dan vertellen ze ook meteen welke documenten je nodig hebt. Ben je terug in eigen land, dan is het wel zaak het huwelijk te laten registreren in de Basisregistratie Personen.

En zo gelden er per specifiek land en soms zelfs per regio verschillende voorwaarden om te trouwen. Maar er is verder dus geen beletsel om in het buitenland te trouwen.

En reden voor stress is er al helemaal niet, want ook in dat opzicht staan we je uiteraard op deskundige en persoonlijke wijze bij. Vanwege onze ervaring met huwelijken in Mallorca en Ibiza weten we precies van de hoed en de rand en hoeven jullie je hier ook geen zorgen om te maken.

Het antwoord op de vraag of je mag trouwen in het buitenland is dus volmondig ja.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Melding voorgenomen huwelijk


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Zeer persoonlijke werkwijze

Het is tekenend voor onze zeer persoonlijke werkwijze, want persoonlijk contact staat bij ons op de eerste plaats! Het bijzondere is wel dat jullie als bruidspaar in eigen land een eigen wedding assistent krijgen toegewezen en dat we werken met Nederlandse partners wat betreft de foto- en videografie, de trouwambtenaar en de DJ.

En zo kunnen jullie de wensen en eisen wat betreft het huwelijk gewoon in eigen kunnen doornemen. En dat is wel zo prettig uiteraard. Zo maken wij trouwen in het buitenland heel persoonlijk, waar anderen het veelal wel met lokale mensen doen, mensen die jullie niet kennen en waarmee je dus van tevoren niet gesproken hebt. Waarom wij dit doen?

Omdat trouwen op Ibiza of Mallorca al spannend genoeg is, verlang je vaak naar een extra stuk zekerheid. Daarom werken wij vanuit Nederland, gewoon bij jou in de buurt. Dat is wel zo persoonlijk en geeft je dat extra steuntje in de rug.Op naar een romantische en intieme bruiloft

En dus kunnen jullie je opmaken voor écht de mooiste dag van jullie leven. Wij ontzorgen je echt op alle mogelijke vlakken. We bieden je betoverende locaties en zoals gezegd Nederlandse begeleiding.

We bieden bovendien een geschikte oplossing voor elk budget en garanderen je een welbekende ‘once in a lifetime experience’. Je hebt in aanloop naar de grote dag steeds de beschikking over een eigen wedding assistant en onze medewerkers en partners kunnen bogen op jarenlange ervaring.

Wij ontzorgen je van A tot Z en bieden je zekerheid door in Nederland en dus met Nederlandse partners te werken. Ondertussen maken jullie je op voor een romantische en intieme bruiloft op een van onze locaties op Ibiza en Mallorca. En dat zonder zorgen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht