Luxury Palace


Schitterend nostalgisch paleis met een eindeloos uitzicht


Bekijk foto’s van deze locatie

De naam zegt het al een zeer luxueuze 5 sterren sprookjespaleis voor een echte once in a life time. Een heerlijk uitgebreid (minimaal) 5-gangen menu op het riante terras met alle privacy en een droomceremonie op het terras met een adembenemend uitzicht over de middellandse zee met heel in de verte de hoofdstad Palma. Ook is een dansje mogelijk in jullie eigen prive zaal met DJ of live muziek en voor kleinere gezelschappen lekker nabordelen op het terras en genieten van het fantastische uitzicht maakt jullie bruiloft onvergetelijk.

Vroeger was deze locatie een paleis en is 2002 geheel omgebouwd tot hotel, echter zijn de traditioneel architectonische delen, zoals bijvoorbeeld zuilen van marmer behouden gebleven. De locatie is minimalistisch gehouden: eenvoudige uitrusting, met veel warme kleuren. Het grote terras van de locatie biedt een wondermooi uitzicht en kijkt uit over de Middellandse Zee met in de verte Palma. In de jaren 40 van de laatste eeuw is de typische stijl van het eiland uit de 16de en 17de eeuw gebouwd. Indertijd als gastenhuis van het in de buurt gelegen koningsverblijf ’“Marivent’“ gebouwd, bezit het luxe hotel op Mallorca na zijn renovatie nog altijd zijn oorspronkelijke charme, die nu met het modernste comfort en design gecombineerd is. Marmeren arcaden, zuilen en vloeren wekken de schijn van een sprookjespaleis. 

 


Waarom Wedding International?


De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Mallorca deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht