Kosten trouwen op IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat kost trouwen op Ibiza? Zou u graag de actuele kosten voor een bruiloft op Ibiza willen? U kunt stoppen met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Onze wedding assistants plannen uw bruiloft op Ibiza voor een zeer scherp budget.

Het is waarschijnlijk een stuk goedkoper dan u in de eerste instantie zou denken. Ibiza is natuurlijk de perfecte locatie voor een bruiloft. Wij zorgen ervoor dat jij en je partner de dag van jullie leven hebben.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat je gaat trouwen op Ibiza is het wel verstandig om met een aantal factoren rekening te houden. Zo is het verstandig om je huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te krijgen. Om dit te kunnen dien je wel voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening te zetten samen met de getuigen.

In de meeste gevallen kan dit kosteloos op maandag of dinsdagmorgen, maar dit kan per gemeente verschillen. Door in Nederland in de ondertrouw te gaan, kun je op Ibiza een ceremoniƫle bruiloft vieren die dan voltrokken kan worden door een goede vriend of familielid.Wat kost trouwen op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op.

Indien je goedkoop wil trouwen op Ibiza, laten de Wedding Assistants van Wedding International graag jullie droom uitkomen. Bel of mail gerust en laat vandaag nog je gegevens achter en wij laten je droom uitkomen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht