Kosten trouwen buitenland


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u benieuwd naar de kosten trouwen in het buitenland? Een veel gestelde vraag van bruidsparen is ‘hoeveel zijn de trouwen in buitenland kosten eigenlijk?’. Helaas is hier geen standaard antwoord op te geven, want de trouwen buitenland kosten verschillen per organisatie. Daarnaast is elk bruidspaar anders en is ook elke bruiloft anders en hier hangt dan ook een ander prijskaartje aan. Maar over het algemeen hangen de trouwen in het buitenland kosten af van een aantal factoren:

  • De bestemming
  • Het seizoen
  • Het aantal personen
  • Wie betaald de bruiloft?
  • Wie betaald de vliegtickets en het verblijf van de gasten?
  • Duur van de bruiloft én reis
  • En uiteraard jullie wensen
beach chillout

Waarom Wedding International?


beach chillout

Kosten trouwen in het buitenland, waar moet ik rekening mee houden?

In de meeste gevallen is het zo dat de genodigden van het huwelijk vaak een lang weekend of zelfs een vakantie van maken. Daarnaast betalen de genodigden dan ook vaak hun reis en verblijf zelf. Volgens het huwelijksetiquette is het dan ook perfect toegestaan om bij een huwelijk in het buitenland de gasten zelf hun reis en verblijf te laten betalen.

Hierdoor kan elke genodigde zelf zijn accommodatie en verblijfsduur kiezen. De kosten zijn dan ook afhankelijk van de gekozen bestemming, aantal genodigden en uiteraard de wensen van het bruidspaar.

Zo zal persoon de trouwen in buitenland kosten in welk land dan ook duurder uitkomen dan een huwelijk in eigen land. Althans dat wordt beweerd, want op een huwelijk in het buitenland ligt het aantal genodigden vaak een stuk lager dan wanneer het in eigen land gedaan wordt.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lage trouwen in het buitenland kosten bij Wedding International

Bij Wedding International hebben wij een uniek concept waarbij u in sommige gevallen nog minder budget nodig heeft om een bruiloft in het buitenland te organiseren, dan in ons eigen land. Zo kunt u bij ons al voor maar 7000 euro al terecht voor een mooie bruiloft in Mallorca.

Zou u meer willen weten over de trouwen in het buitenland kosten en over ons uniek concept? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht