Kosten trouwen buitenland


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Omdat het vaak artiesten en bekende Nederlanders zijn die het doen, denken velen dat de kosten van trouwen in het buitenland veel te hoog zijn voor hen. Ja, uiteraard kost trouwen in het buitenland geld, maar ook in Nederland kunnen de kosten ongemerkt behoorlijk oplopen. Van trouwjurk tot fotograaf en van receptie tot avondfeest, alles heeft uiteraard een prijs. Daarenboven kun je het zo duur maken als je zelf wilt.

De kosten van trouwen in het buitenland: hier zit het ‘m in

De kosten van een bruiloft in het buitenland zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is er het land waar je wilt trouwen. Aan elk land hangt immers een ander prijskaartje.

Zo zal een exotische bestemming als Hawai of Zuid-Afrika duurder zijn dan wanneer je het dichter bij huis zoekt. Verder speelt het seizoen waarin je trouwt ook een rol. Zo zul je voordeligere vliegtickets op de kop kunnen tikken in het laagseizoen dan tijdens de schoolvakanties.

De ervaring leert dat de genodigden het vaak geen probleem vinden zelf hun reis te betalen; tickets met een leuke ‘pricetag’ worden echter altijd gewaardeerd.

Wie willen we erbij hebben?

Dit is een belangrijke factor: je gastenlijst. Beleef je je trouwdag in Nederland, dan heb je vaak te maken met sociale en morele verplichtingen. Je voelt je genoodzaakt allerlei mensen uit te nodigen die je eigenlijk niet zo goed kent of al lang niet meer hebt gezien.

En je kan toch ook moeilijk wél de makkers van de voetbalploeg erbij vragen en de vriendinnen van de hockeyclub weigeren? Echter, de gastenlijst kan op die manier niet alleen ellenlang worden, ook zijn er allerlei personen die je er helemaal niet bij wilt hebben.

Meerwaarde voor minder geld

Dit ligt helemaal anders wanneer je trouwt in het buitenland. Iedereen begrijpt dat je dit viert in intieme en besloten kring. Je gastenlijst zal dus eerder een klein en select gezelschap zijn van je familie en beste vrienden, wat een aanzienlijke impact heeft op de kosten. Zo creëer je eigenlijk een win-win situatie: Je beleeft je dag samen met de mensen die je het liefst erbij hebt én hebt minder kosten.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Honeymoon ter plaatse

Je huwelijksreis, nog zo’n kostenpost. Had je daar al aan gedacht? In de kosten van trouwen in het buitenland zit deze reis eigenlijk al inbegrepen. Je bent immers al in een exotisch land en kunt aansluitend op je trouwdag verder genieten van zon, zee en elkaar. Niets geen koffers inpakken en weer op het vliegtuig naar een verre bestemming. Ook dit heeft weer een positieve invloed op je kostenplaatje.

Spaanse exotiek

In je zoektocht naar de beste combinatie van prijs en kwaliteit, kom je al snel in Spanje uit. Dit grotendeels zonzekere land heeft zoveel moois te bieden, dat het niet moeilijk is om je bruiloft daar voor te stellen.

Het heerlijke subtropische klimaat, de vele zonuren, de prachtige locaties en de heerlijk zuiderse sfeer… Niet voor niets is dit een populaire vakantiebestemming waar veel maatschappijen veelvuldig op vliegen. Hierdoor vallen de prijzen voor tickets vaak verrassend mee en bovendien ben je er al in enkele uurtjes vliegen.

Hola España fantástico

Bij Wedding International zijn we gespecialiseerd in trouwen in Spanje, meer bepaald op de eilanden Ibiza en Mallorca. De topadresjes die we daar hebben gevonden zijn niet minder dan sprookjesachtig om een bruiloft te laten plaatsvinden, gaande van een hippe strandceremonie tot het ja-woord geven in een voormalig koninklijk paleis.

Onze bruidsarrangementen: klaar en duidelijk

Omdat transparantie en duidelijkheid voor ons belangrijke peilers zijn werken we met bruidsarrangementen: Bruidspakketten voor een welbepaalde prijs op basis van onder meer de locatie die je kiest en het aantal gasten.

Doordat we graag uitgaan van het motto dat er een oplossing is voor elk budget hebben we een prijsopbouw voorzien en kun je bij Wedding International al trouwen in paradijselijk Ibiza of Mallorca vanaf ongeveer € 8000.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Zo kun je onbezorgd genieten

De pakketten zijn zo samengesteld dat niets aan het toeval wordt overgelaten en je dus niet voor verrassingen komt te staan. In de prijs die je afspreekt zitten alle belangrijke componenten inbegrepen die van je trouwdag een topdag maken, zoals de ceremonie, bruidsboeket, receptie, diner en avondfeest, compleet met DJ uit Nederland. Last but not least zit hierin ook je Wedding Assistant.

Wedding Assistant? Is dat wel nodig?

Een Wedding Assistant? Maakt dat de kosten van trouwen in het buitenland niet juist hoger? En is dat wel nodig? Met andere woorden: kan ik het niet goedkoper zelf regelen? Natuurlijk, dat kan.

Misschien spreek je een aardig woordje Spaans en heb je veel tijd om meerdere keren naar Spanje te gaan om je droomlocatie te zoeken, een Spaanse fotograaf te vinden, het menu met de locale cateraar door te nemen enzovoort.

Echter de ervaring leert dat je vaak hiermee gemiddeld hoger uitkomt in je kosten van trouwen in het buitenland dan wanneer je experts in de arm neemt.

Meer waar voor je geld door de Wedding Assistant

Wat is dan die meerwaarde van een Wedding Assistant boven het zelf doen. Het klinkt misschien bijzonder, maar juist door de Wedding Assistant valt de prijs van trouwen in het buitenland zo mee.

Je Assistant houdt niet alleen het hele traject in het oog, maar helpt je met alle beslissingen te nemen en oplossingen te vinden voor jouw specifieke wensen. Wij kennen het land door en door, spreken de taal vloeiend en weten waar we voor alles moeten zijn.

Door alle opgebouwde deskundigheid waarover wij beschikken kunnen we vaak binnen het budget van het bruidsarrangement tegemoetkomen aan bijzonderheden zonder dat het de afgesproken prijs overtreft.

Cuanta costa?

Alles bij elkaar kunnen we met zekerheid zeggen dat de kosten van trouwen in het buitenland niet hoger hoeven te zijn dan in Nederland. Bij Wedding International kan ook jij in Spanje je droomdag beleven voor hetzelfde budget als thuis. Bovendien doe je dat helemaal wáár jij het wilt, met de mensen die jij wilt en op de manier die jij wilt. En dat onder een stralende zon! Wat wil je nog meer?

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht