Kosten huwelijk


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u benieuwd naar de kosten huwelijk in het buitenland? Veel mensen vragen zich dagelijks af hoeveel het eigenlijk kost om bijvoorbeeld op Mallorca te trouwen. Echter is hier vaak geen standaard antwoord op te geven, want de kosten voor een huwelijk verschillen per huwelijk. Daarnaast is natuurlijk ook elk bruidspaar anders en zijn ook de wensen per bruidspaar anders. Hieronder vindt u een aantal factoren die invloed hebben op de kosten van een huwelijk:

 • De bestemming
 • Het seizoen
 • Het aantal personen
 • Wie betaald de bruiloft?
 • Wie betaald de vliegtickets en het verblijf van de gasten?
 • Duur van de bruiloft én reis
 • En uiteraard jullie wensen
Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Met welke kosten huwelijk moet ik rekening houden?

De eerste kosten waar een bruidspaar aan denkt zijn vaak de kosten voor een verblijf van haar gasten. Echter kiezen er veel gasten zelf voor om deze te betalen en deze meeste maken er direct een lang weekend of vakantie van. Daarnaast is het volgens het etiquette zeker toegestaan om gasten hun eigen verblijf en reis te betalen.

Zo kan een genodigde zelf zijn verblijfsduur en accommodatie uitkiezen. Uiteraard zijn de kosten van een huwelijk ook afhankelijk van de gekozen bestemming, wensen van het bruidspaar en het aantal genodigden. Maar toch zijn de kosten een stuk lager dan je denkt.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lage kosten huwelijk in Spanje bij Wedding International

Bij Wedding International hebben wij een uniek concept waarbij u in sommige gevallen nog minder budget nodig heeft om een bruiloft in het buitenland te organiseren, dan in ons eigen land. Zo kunt u bij ons al voor maar 7000 euro al terecht voor een mooie bruiloft in Mallorca.

Zou u meer willen weten over de trouwen in het buitenland kosten en over ons uniek concept? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht