Kosten bruiloft Spanje


Laat uw dromen uitkomen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een romantische bruiloft Spanje, wie heeft daar niet van gedroomd? Een prachtig strand of een romantische villa onder de zon, compleet met een heerlijk diner bij maanlicht op een zwoele Spaanse avond.

Een bruiloft in Spanje is een heus sprookje. Veel mensen denken echter dat dit een onbetaalbaar sprookje is. En hoe moet iemand dat nou vanuit Nederland gaan regelen en ervoor zorgen dat alle elementen op het juiste moment samen komen?

Dat is waar wij in beeld komen met Wedding International. Ons team kent Spanje en haar eilanden als geen ander en onderhoudt hier goede connecties met romantische trouwlocaties, heerlijke cateraars en de beste fotografen. Zo zorgen wij dat al jouw dromen en wensen voor een Spaanse bruiloft uit zullen komen.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

De kosten van een bruiloft in Spanje zijn grotendeels afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen. Echter kun je wel stellen dat een bruiloft in Spanje niet heel veel duurder zal zijn dan een bruiloft in Nederland.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid heeft om een echte Spaanse bruiloft te hebben, wanneer ze hier van dromen, zorgen wij dat er voor elk budget een passende bruiloft is. Ter indicatie bieden wij enkele bruidsarrangementen aan. Hieronder vind je enkele pakketten en een uitleg van waar deze pakketprijzen uit bestaan.

Bruiloft Spanje met 20 gasten

Een bruiloft in Spanje kan op allerlei locaties worden gehouden, zoals een romantisch strand, een prachtige villa of een beachclub. Ons team onderhoudt goede contacten met verschillende trouwlocaties in Spanje, zodat je een gegarandeerde lage prijs krijgt voor deze prachtige locaties.

Voor een bruiloft Spanje met gasten betaal je ongeveer €7.990 euro, afhankelijk van de eventuele speciale wensen. Voor dit geld heb je niet alleen een sprookjesachtige locatie in Spanje, maar ook een trouwceremonie, huwelijksdiner met onbeperkte drankjes, een Nederlandse DJ die de avond naar wens in kan vullen, eventueel Live muziek en de organisatie van vliegtickets.

Ook krijg je van ons een persoonlijke Wedding assistant die jou in Nederland helpt met eventuele voorbereidingen en ook de trouwdag begeleidt.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bruidspakket voor 50 personen

Soms kom je al snel aan meer dan twintig gasten en kom je zelfs dichterbij de 50 gasten. In die gevallen wil je wellicht nog steeds gebruik maken van een heerlijk diner en natuurlijk ook een romantische locatie hebben.

Voor eenzelfde pakket als hierboven, maar met 50 in plaats van 20 gasten betaal je ongeveer €13.990. Hierbij hangt de prijs natuurlijk ook weer af van de eventueel persoonlijke wensen of het inschakelen van een Live band in plaats van een DJ.

Kosten bruiloft Spanje voor elk budget

Wij vinden het bij Wedding International belangrijk dat iedereen die droomt van een Spaanse bruiloft deze droom moet mogen verwezenlijken. Daarom bieden wij voor elk budget een oplossing.

Hiervoor kun je altijd bij ons op de koffie komen. Dan kunnen we kijken naar je wensen en een manier vinden om deze aan te sluiten bij je budget. Op die manier zorgen we er samen voor dat jouw bruiloft in Spanje een droombruiloft wordt waar jullie nog lang van kunnen nagenieten.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht