Kan ik trouwen in het buitenland?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Kan ik trouwen in het buitenland? Als jij jezelf die vraag stelt, dan kende je onze organisatie dus nog niet. Wij verzorgen namelijk al jarenlang romantische en intieme bruiloften op Ibiza en Mallorca. Daarmee is de vraag kan ik trouwen in het buitenland dus meteen beantwoord: ja, dat kan!

En of je kunt trouwen in het buitenland, want wij bieden je een onvergetelijk huwelijks aan, op een adembenemende locatie. We ontzorgen je van A tot Z en heel bijzonder is dat je in aanloop naar het huwelijk te maken krijgt met Nederlandse mensen die je gewoon in eigen land spreekt.

Je krijgt dus ook een wedding assistant in eigen land, zoals de DJ, de trouwambtenaar en de video- en fotograaf ook vanuit Nederland met je meereizen naar je trouwlocatie. Heerlijk toch, om je huwelijk vooraf gewoon in je eigen taal en in eigen omgeving voor te kunnen bereiden?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Melding voorgenomen huwelijk


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De zon als jullie grootste vriend

Ja, je kan in het buitenland trouwen en mag ook in het buitenland trouwen. Dat is geen enkel probleem. Op die manier – en met onze inzet- maak je van je huwelijksdag ook echt de mooiste dag van je leven, uiteraard omringd door je intimi.

Wij laten al jarenlang zien dat trouwen op Ibiza en Mallorca zeker niet alleen weggelegd is voor de rijken der aarde. Integendeel, want we hebben een passende oplossing voor elk budget en de kosten zullen echt lager uitvallen dan je denkt.

Voordelen van trouwen op Ibiza en Mallorca? Dat is uiteraard ook de voortdurende aanwezigheid van de zon. Daardoor wordt de fotoreportage altijd prachtig en dat is in eigen land nog maar de vraag. Daar wil het nog wel eens regenen immers.

Trouwen in het buitenland is anders. Niks niet standaard, maar helemaal op je eigen manier. Weet je wat stiekem ook een voordeel is? Dat je nu niet de morele plicht voelt om iedereen uit te nodigen.

Nee, op Ibiza en Mallorca laat jij je omringen door alleen die mensen die je er écht graag bij wilt hebben. En dat voor een aantal dagen, want je verblijf beperkt zich niet tot alleen de trouwdag zelf uiteraard.

Je voelt meteen een vakantiemodus en uiteraard plak je de huwelijksreis meteen aan vast. Als de gasten vertrokken zijn, genieten jullie nog even een paar dagen na. Ook dat kunnen we voor je regelen.Kies voor onze ontzorging

Of jij kan trouwen in het buitenland? Ik zou het maar doen, want je kunt zelfs goedkoper uit zijn. De gasten staan zelf voor de reiskosten en het is maar een beperkte groep.

Reken maar eens uit hoeveel geld je dat alleen al bespaart, helemaal als je weet dat de kosten in Spanje toch al lager zijn dan we in eigen land gewend zijn. Redenen voldoende dus om te kiezen voor onze ontzorging. Als jij van de mooiste dag tenminste echt de mooiste dag van je leven wilt maken.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht