Intiem trouwen op IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je intiem trouwen op Ibiza? Dan kun je stoppen met zoeken, je bent op de juiste website terecht gekomen. Het prachtige eiland Ibiza is met zijn wuivende palmbomen en witte stranden de perfecte locatie voor een romantische en intieme bruiloft. Ibiza is over de hele wereld een zeer populaire locatie om te trouwen.

De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Ibiza kunt houden samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?

Eigenlijk niets, wij regelen alles voor jullie
Indien je op Ibiza wilt trouwen zou je rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen er bij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelde van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Intiem trouwen op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Als je het huwelijk op Ibiza wilt houden, dan kun je het beste contact opnemen met de Wedding Assistants van Wedding International. Dus waar wacht je nog op? Laat uw gegevens achter om jouw droomhuwelijk op Ibiza in werking te zetten!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht