Intiem trouwen in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je intiem trouwen in het buitenland? Dan kun je je afvragen wat je precies nodig hebt. Er zijn veel bruidsparen die ervoor kiezen om hun huwelijk in het buitenland te voltrekken.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op Ibiza en Mallorca te trouwen. Dit kun je door Wedding International laten doen, maar je zult ook zelf het een en ander moeten regelen.

Je zult hiervoor contact moeten opnemen met je gemeente of de ambassade van het desbetreffende land in Nederland. Ze kunnen daar aangeven welke documenten je nodig hebt voor het huwelijk en wat er verder te doen staat.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Het houden van een ceremoniële bruiloft in Spanje


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Het is vaak een stuk eenvoudiger om een ceremoniële bruiloft in het buitenland te houden. Je hoeft daardoor geen documenten te ondertekenen of andere dingen te regelen. Alles wordt dan geregeld door Wedding International.

De Wedding Assistents van Wedding International regelen alles van het plannen van je bruiloft op Ibiza of Mallorca tot aan de fotograaf op de dag zelf. Daarnaast zal er ook op de dag zelf een Wedding Assistent aanwezig zijn.Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij precies voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen jullie graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht