In het huwelijk treden op MallorcaVRAAG EEN OFFERTE AAN

In het huwelijk treden op Mallorca? Zou je graag in Nederland voor de wet willen trouwen en daarna op Mallorca een ceremoniële bruiloft houden? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Het prachtige eiland Mallorca is met zijn wuivende palmbomen en witte stranden de perfecte locatie voor een romantische en intieme bruiloft. Mallorca is over de hele wereld een zeer populaire locatie om te trouwen.

De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Mallorca kunt houden samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Vrijwel niets, de specialisten van Wedding International regelen alles voor je. Als je op Mallorca gaat trouwen moet je wel rekening houden dat het een ceremoniële bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont om vervolgens op Mallorca een mooie ceremonie houden inclusief onze Nederlandse trouwambtenaar.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Mallorca het ceremoniële gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Mallorca ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Huwelijksceremonie op Mallorca? Neem vandaag nog contact met ons op!

Als je het huwelijk op Mallorca wilt houden, dan kun je het beste contact opnemen met de Wedding Assistants van Wedding International. Dus waar wacht je nog op? Laat uw gegevens achter om jouw droomhuwelijk op Mallorca in werking te zetten!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht