Zien jullie je hier al trouwen?

Stiekem dromen we allemaal aan een romantische en intieme bruiloft bij zee met mooi weer op een bijzondere trouwlocatie in het buitenland, lekker genieten zonder zorgen en alles wordt voor jullie geregeld tot in de puntjes. Je wilt dat jullie bruiloft de mooiste dag wordt.

Dat is in Nederland lastig aangezien het zonnige weer het vaak laat afweten en ook ontbreekt het aan prachtige stranden, tropische palmbomen en de schitterende lichtblauwe zee die Mallorca en Ibiza wel te bieden hebben.

Wij bieden een aantal bijzondere unieke mogelijkheden, zoals een persoonlijke Wedding Assistant die er zowel in Nederland als op de trouwdag op Mallorca of Ibiza is, hierdoor worden jullie compleet ontzorgt zodat je heerlijk kan genieten van de mooiste momenten.

Wij werken samen met een Nederlandse fotograaf, videograaf, trouwambtenaar en DJ die tevens mee gaan naar Mallorca of Ibiza en de mogelijkheid bieden een persoonlijk gesprek te hebben om zo alle wensen door te nemen zodat je weet wie en wat je op de grote dag mag verwachten.Dit maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wij hebben stuk voor stuk unieke en kwalitatief hoogstaande locatie‚Äôs waar ook wereldbekende sterren wel eens een kamers boeken of hapje eten bij de door ons aangeboden locaties.

Daarnaast hebben wij scherpe prijsafspraken omdat wij zeer frequent met alleen deze betrouwbare partners samenwerken. Hierdoor zijn wij bereikbaar voor een breed publiek van kleine tot grote budgetten.