Ibiza trouwlocatiesVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u de mooiste Ibiza trouwlocaties zien en weten? Zou u graag op het strand van Ibiza willen trouwen of in een tuin van een fantastische luxe villa? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen.

Wedding international organiseert bruiloften op Ibiza en Mallorca. Daarnaast is Ibiza natuurlijk hét eiland om op dit moment te gaan trouwen. Voor veel mensen maakt het dit ook lastig door de afstand, maar dit is iets wat Wedding International uiteraard uit uw handen kan nemen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat u gaat trouwen op Ibiza


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat u gaat trouwen op Ibiza is het verstandig om rekening te houden met een aantal factoren. U zult uiteraard een aantal documenten moeten hebben voordat u op Ibiza kunt trouwen. U moet dan denken aan een geboorteakte en een verklaring van uw burgerlijke staat.

Indien u deze documenten wilt verkrijgen, zult u contact op moeten nemen met de ambassade van Spanje. Deze zal u precies vertellen welke stappen u moet ondernemen om de documenten te kunnen verkrijgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om van te voren in Nederland in de ondertrouw te gaan en daarna op Ibiza een ceremoniële bruiloft te houden.

 Neem contact op voor Ibiza trouwlocaties

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden voor een bruiloft op Ibiza zijn? Wij bieden vele verschillende trouwlocaties op Ibiza aan. Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht