Ibiza trouwenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Op Ibiza trouwen? Zijn jullie op zoek naar een droombruiloft op het schitterende eiland van Ibiza met wuivende palmbomen, azuurblauwe zee en witte stranden? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. De weddingplanners van Wedding International zorgen ervoor dat u uw droombruiloft op Ibiza kunt houden met familie en vrienden.

U weet waarschijnlijk als geen ander dat Ibiza bekend staat als het grote feest en hippie-eiland van Europa en misschien wel de wereld is. Zo kun je op Ibiza heerlijk ontspannen en is de sfeer zeer relaxed. Wat dacht u van trouwen op het strand onder genot van een hapje en drankje met uw vrienden en familie?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Als je van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen, zul je wel rekening moeten houden met een aantal zaken van te voren. Je zult bijvoorbeeld een aantal documenten moeten hebben voor de voltrekking van het huwelijk en dan moet je denken aan een verklaring over de burgerlijke staat en je geboorteakte.

Je kunt deze documenten verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje en zij vertellen precies welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te maken. Uiteraard kun je ook van te voren in Nederland trouwen voor de burgerlijke stand en vervolgens kun je op Ibiza onder vrienden en familie een ceremonieel huwelijk doen.Op Ibiza trouwen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Zou u graag willen weten wat de weddingplanners van Wedding International voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Laat daarom uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor trouwen op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht