Ibiza style bruiloftVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u een Ibiza style bruiloft vieren op het eiland van Ibiza? Stop dan met zoeken, want u ben op de juiste pagina terecht gekomen. Maar trouwen op Ibiza is toch alleen voor mensen met een hoog budget? Niets is minder waar! Het is namelijk echt mogelijk om met een relatief klein budget langs de witte stranden van Ibiza te trouwen.
Zo kunnen onze wedding assistants zorgen ervoor dat u en uw partner jullie droombruiloft op Ibiza met al uw familie en vrienden gehouden kan worden. Veel mensen weten niet dat Ibiza naast hét feesteiland van Europa ook bij uitstek de perfecte plek is om uw bruiloft te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De wedding assistants plannen uw bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijk gesprek samen bespreken wij jullie eisen en wensen en uit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren.Neem contact met ons op voor trouwen op Ibiza

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht