Ibiza huwelijksreisVRAAG EEN OFFERTE AAN

Zit je aan Ibiza te denken voor je huwelijksreis? Maar wat dacht je van trouwen óp Ibiza en tegelijkertijd daar je huwelijksreis vieren! Maar trouwen op Ibiza is toch erg duur? Dan is het verstandig dat je op onze website terecht bent gekomen. Bij Wedding International is het mogelijk om op Ibiza te trouwen.

Onze Wedding Assistants kunnen ervoor zorgen dat je bruiloft op Ibiza met al je familie en vrienden gehouden kan worden. Wat veel mensen niet weten is dat Ibiza hét feesteiland van Europa is en daarom ook bij uitstek de perfecte plek om je bruiloft te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De wedding assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijk gesprek samen bespreken wij jullie eisen en wensen en uit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren.Neem contact met ons op voor trouwen op Ibiza

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht