Ibiza huwelijksreis


Ibiza huwelijksreisVRAAG EEN OFFERTE AAN

Huwelijksreis op Ibiza boeken? Dan is het verstandig dat je snel verder leest, want naast jouw huwelijksreis kun je ook op Ibiza trouwen! Veel mensen denken dat trouwen op Ibiza moeilijk is om te organiseren, maar Wedding International kan dit zeker mogelijk maken. Daarnaast wordt er gedacht dat trouwen op Ibiza erg duur is, maar niets is minder waar. Het is namelijk echt mogelijk om met een relatief klein budget op Ibiza te trouwen.

Je weet waarschijnlijk allang dat Ibiza inmiddels uitgegroeid is tot een zeer populaire locatie om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Ibiza kunt vieren samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners op het eiland waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om de dag zelf te begeleiden. Samen in een persoonlijk gesprek worden je eisen en wensen besproken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jouw akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza beginnen.Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht