Ibiza bruiloft


Trouwen op Ibiza


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u op Ibiza uw bruiloft vieren? Dromen jullie van een bruiloft op een schitterend eiland als Ibiza met witte stranden, azuurblauwe zee en wuivende palmbomen. Dan kunt u eindelijk op Ibiza trouwen door Wedding International. Onze weddingplanners zorgen ervoor dat u onbezorgd kunnen genieten van uw bruiloft op Ibiza.
Ibiza staat bekend als het grote feest en hippie-eiland waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Op Ibiza kunt u heerlijk ontspannen en voelt u een relaxte sfeer alom. Het trouwen op het strand, op muziek losgaan en blije gasten om u heen. Op Ibiza wordt zeker weten uw bruiloft een groot feest!

ceremonie 4

Waarom Wedding International?


strandfoto - Endless view

Waar moet u rekening houden met trouwen op Ibiza?

Wanneer u graag trouwen op Ibiza zult u rekening moeten houden met een aantal zaken. Zo zult u bijvoorbeeld een aantal documenten nodig moeten hebben voor de huwelijksvoltrekking, zoals een geboorteakte en een verklaring over uw burgerlijke staat.
Om deze documenten te verkrijgen kun je het beste contact opnemen met de ambassade van Spanje, want zo weet u ook welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te maken. U kunt ook van te voren in Nederland trouwen voor de burgerlijke stand en u kunt vervolgens op Ibiza voor iedereen het ceremonieel huwelijk doen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor een Ibiza bruiloft

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden voor een Ibiza bruiloft zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht