Ibiza Beach Style


De strandlocatie voor het echte Ibiza gevoel


BEKIJK FOTO’S VAN DEZE LOCATIE

Voor de echte Ibiza liefhebbers is dit de plek als het gaat om een hippe Beachclub met de mogelijkheid een live DJ de gehele dag de Chille Ibiza beats aan elkaar mixt. Tevens kan op deze locatie de ceremonie plaats vinden op het strand waar het zeewater bijna je voeten raakt.

Lekker genieten met een cocktail in je hand van de zon en het prachtige uitzicht zorgt voor het echte relaxte Ibiza gevoel. Een luxe BBQ of hoogstaande gangen menu’s deze plek biedt het allebei.

Willen jullie een Feest met jullie eigen muziek voorkeur tot midden in de nacht met de voeten in het zand ook dit is op deze plek mogelijk.


Waarom Wedding International?


12

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Ibiza deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht