Huwelijksplanner


Huwelijksplanner


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u ook al vanaf uw tienerjaren over uw trouwdag gedroomd en is het nu eindelijk bijna zover? Dan is het belangrijk dat de bruiloft ook echt zo mooi is als in uw dromen!

U en uw partner verdienen een dag waar u altijd nog met veel plezier naar terug kunt kijken. Alhoewel u waarschijnlijk veel prachtige ideeën heeft, is het lastig om uw bruiloft helemaal zelf te plannen.

Hiervoor kunt u het beste een professionele huwelijksplanner inschakelen. Lijkt het u fantastisch om in het buitenland te trouwen? Dan is Wedding International dé huwelijksplanner waar u naar op zoek bent.

Wij verzorgen bruiloften in het mooie Spanje. Spanje is voor veel Nederlanders dé ideale vakantiebestemming. Het is er meestal mooi weer en bovendien kent Spanje vele prachtige locaties.

Met name de feesteilanden Mallorca en Ibiza zijn erg populair onder Nederlanders. Bij Wedding International hebben we dan ook verschillende trouwlocaties op deze eilanden.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Uw bruiloft is natuurlijk de belangrijkste dag van uw leven. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze dag helemaal volgens plan verloopt. Als u een goede huwelijksplanner heeft, is er niks waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Bij Wedding International hebben we zowel de mooiste trouwlocaties in Mallorca als in Ibiza. Beide eilanden zijn uitstekende locaties om te trouwen. Daarnaast regelen wij alles voor u, van een professionele trouwfotograaf tot aan de ceremoniemeester.

U hoeft zo dus geen lokale trouwfotografen in te huren. Uw trouwdag wordt verzorgd door specialisten waar u goed mee kunt communiceren.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ieder huwelijk is uniek en dit weet Wedding International als huwelijksplanner maar al te goed. Dit betekent dat u bij ons geen standaard bruiloft krijgt, maar dat wij uw huwelijksdag helemaal naar wens inrichten.

Dit neemt niet weg dat onze ervaring goed van pas komt. Vrijwel alles is mogelijk als u uw bruiloft door ons laat verzorgen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? In dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Bij Wedding International vinden we een goede communicatie zeer belangrijk. Het is immers van belang dat uw trouwdag helemaal verloopt zoals u en uw partner in gedachten hebben. Wij zorgen ervoor dat dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn. U krijgt een dag om nooit meer te vergeten!

Wilt u eerst meer inspiratie opdoen, zodat u zelf een goed beeld heeft van wat u wilt? Wij denken graag met u mee, maar ook op onze website kunt u veel inspiratie opdoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een blog met veel interessante posts. Wellicht dat u tijdens het lezen van onze blogposts wel inspiratie opdoet voor uw eigen bruiloft.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht