Huwelijk vieren IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u uw huwelijk vieren op Ibiza? Dan kunt u stoppen met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Ibiza is een schitterend eiland met witte stranden en wuivende palmbomen, echt de perfecte plek om uw huwelijk te organiseren.

Wedding International zorgt er zeker voor dat u uw droomhuwelijk op Ibiza kunt houden met uw vrienden en familie. Het is zeker hét grote feesteiland in Europa en voor veel mensen is het de perfecte plek om hun huwelijk te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Zijn er nog factoren waar we rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Ja, die zijn er zeker. Voordat u van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen dan zul je zeker een aantal zaken van te voren moeten regelen. Je zult namelijk een aantal documenten hebben voor de voltrekking van het huwelijk.

Deze documenten kun je verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje. Zij zullen je dan precies vertellen welke stappen je zult moeten ondernemen om het huwelijk geldig te laten verklaren op Ibiza. Dit kun je natuurlijk ook in Nederland regelen, in ondertrouw gaan en een ceremoniële bruiloft op Ibiza houden.Huwelijk vieren op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op

Wanneer u uw huwelijk op Ibiza wilt vieren, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze weddingplanners. Dus waar wacht u nog op? Laat uw gegevens achter en wij organiseren uw droomhuwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht